Quiltet teppe av designstoff og med synlige sømmer

Quiltet teppe av designstoff og med synlige sømmer

Inspiration: 13494

Fra: kr 56,00

Til: kr 1 426,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 56,00

Til: kr 1 426,00

Teppet er satt sammen som patchwork av kvadratiske og quiltede stoffstykker. På forstykket er uttrykket mønstret med synlige sømmer, mens bakstykket er ensfarget.

Guide step 1
1.
Teppets format avgjøres individuelt. Klipp x antall kvadrater a 22,5x22,5 cm. OBS! Med stoff fra Fat Quarters forpakningene (45x45 cm) fra Vivi Gades designserier, holder innholdet til 24 kvadrater.
Guide step 2
2.
Kvadratene settes sammen av forskjellige farger og mønstre og legges opp på en stor flate. Det gjøres for å vurdere det endelige designet. Når man er fornøyd, tas evt. foto for å huske.
Guide step 3
3.
For hvert kvadrat klippes et bakstykke i samme format som forstykket. (OBS!Dette bør være ensfarget over hele teppet). Så klippes platevatt ca. 1,5 cm mindre enn for- og bakstykke på alle fire sider - og legges mellom.
Guide step 4
4.
Hvert kvadrat samles lagvis med forstykke, platevatt og bakstykke. Bruk mange nåler så stykkene ikke forskyver seg i prosessen og resultatet blir skjevt.
Guide step 5
5.
Sy lagene i hvert kvadrat sammen diagonalt.
Guide step 6
6.
De quiltede/sammensydde stykkene sys sammen rekkevis. Husk at sømmene skal være foran. Deretter sys rekkene sammen til teppet er i fullt format.
Guide step 7
7.
Alle de synlige sømmene på forsiden av teppet frynses med en saks. Deretter vaskes teppet i vaskemaskinen ved max. 40 grader, så sømmene fliser og krøller seg.
Guide step 8
Variant
Guide step 9
Variant
Guide step 10
Variant

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva