Pung av tubegarn

Varekode:
v15143

Pung av tubegarn

Varekode:
v15143

Med tubegarn og pinne nr. 8 er det strikket rett på alle pinner og foret innvendig med en liten, ferdigsydd pung med lynlås. Stropp i lynlås er laget av lærpapir. Garnforbruk: 65 g tubegarn.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Pung av tubegarn
Pung av tubegarn

Er på lager

22,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Lag en strikkeprøve før arbeidet startes opp (viktig!). Er det for mange masker på 10 cm skiftes det til en finere pinne. Er det for få masker på 10 cm, skiftes det til grovere pinne. Strikkefasthet: 10x10 cm = 12 m og 24 pinne (rettmasker på alle maskene og pinner).
  Guide step %d
  2
  Legg opp 17 masker på rundpinne nr. 8 og strikk rett på alle maskene og pinnene til arbeidet målker 21 cm flatt liggende. Ta av. Arbeidet skal nå måle 21,5 cm. Fest ender på baksiden.
  Guide step %d
  3
  Sy sidesøm med mercerisert garn eller 4 tråder sytråd. For å få en pen skult søm syes sammen slik: Brett pungen og avstem maskeknutene i siden, så de ligger over for hverandre. Sy med kastesting over "dalene" mellom maskeknutene og stikk skrått under til neste "dal". Når tråden trekkes til blir sammensyingen herved usynlig.
  Guide step %d
  4
  I toppen stikkes den ferdigsydd pung med lynlås (mål B: 12,5 og H: 9 cm). Lynlåsen åpnes og det syes med skjulte sting uteifra i "dalane" mellom maskeknutene.
  Guide step %d
  5
  Stingene innvendig legges ca. 4 mm under lynlåsen. Og fest deretter trådene.
  Guide step %d
  6
  Stropp: Klipp en strimmel lærpapir i bredde 1,5 cm og lengde 10 cm. Brett lærpapiret sammen, lag hull med en hulltang og trekk på en liten 12 mm nøkkelring som monteres i lynlåsens øye.
  Utforske også
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no