Puff sydd av lærpapir med krøyerkule-fyll

Puff sydd av lærpapir med krøyerkule-fyll

Inspirasjon: 15199

Fra: kr 56,00

Til: kr 4 759,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 56,00

Til: kr 4 759,00

Puff sydd av lærpapir og fylt med en lærretspose med krøyerkuler. Den ferdige puffen måler ca. 50 x 50 cm.
Guide step 1
Step 1.
Klipp 6 stk. lærpapir og 6 stk. lerretsstykker på 50 x 50 cm. Vær meget nøyaktig med målene og kjekk at stykkene er vinkelrette.
Guide step 2
Step 2.
Sy lerretsstykkene sammen til en firkant men etterlat et hull på ca. 15 cm i den ene siden- Snu med rettsiden ut.
Guide step 3
Step 3.
Legg lærpapir i en bøtte eller balje med vann og la det så tørke. Nå er papiret mykere og enklere å jobbe med og man får et rustikk look.
Guide step 4
Step 4.
Sy stykkene sammen vrang mot vrang på symaskin. Hold stykkene sammen med klyper. Sy med stinglengde 4. Slutt alltid 1 cm fra kanten. pass på at maskinen ikke syr med for små sting når det festes ved å sy baklengs, da det vil perforere papiret så det ødelegges. Sy sammen stykkene til et rør med sømmene ut. Sy de siste to stykkene sammen i endene av røret - det siste stykket skal kun sys på 3 sider.
Guide step 5
Step 5.
Plasser lærposen i puffen så den passer i hjørnene. Stikk et papprør ned i sekken med krøyerkuler og snørr stramt rundt med malertape så det lukkes helt. Fyll kuler i lærretsposen gjennom hullet. ryst så kulene fordeler seg. Alle 100 kuler brukes til denne størrelse puff.
Guide step 6
Step 6.
Snu 1 cm rundt og inn og sy lærretsposen godt sammen for hånd. Sy deretter den siste siden på puffen sammen på maskinen.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva