Maleutstyr

Bli klar for å leke med farger med våre diverse maletilbehør, som er praktisk å ha for hånd, når det skal tegnes og males. Her finner du både tegnedukker, staffelier, engangshansker samt malekitler og maleforklè til både barn og voksne.

Maleutstyr
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alt som hjelper når du maler

I tillegg til maling, pensel, lerret og alt du allerede vet, finnes det en rekke verktøy og artikler du også kan dra nytte av når du maler og tegner.

Noen av dem er kunstneriske hjelpemidler som kan løfte hele opplevelsen og introdusere nye perspektiver i det visuelle arbeidet.

Andre er rent praktiske, men like viktige. Dette inkluderer forklær og maskeringsmidler som beskytter dine egne eller barnas klær, eller gulvet eller møblene i rommet. Det er en rekke unødvendige bekymringer som enkelt kan unngås med enkle verktøy og noen få minutters forberedelse.

Alle produktene har til felles at de støtter og forenkler hele den kreative prosessen og alt som er forbundet med den. Dette er ting alle unge og mindre unge malere kan dra nytte av – praktiske verktøy for å forberede seg til arbeid med pensel eller blyant.

Å tegne er å se

Hvis du er interessert i visuell kunst og kreativitet, har du kanskje hørt dette uttrykket: "Å tegne er å se." Det virker ganske åpenbart, men det innebærer faktisk mer enn du kanskje tror. Det gjenspeiler også den utviklende og pedagogiske erfaringen med tegning eller maling.

Modellfigurene og staffeliene i dette sortimentet er hjelpemidler som gjør det mer fysisk trivelig og til syvende og sist morsommere å male, spesielt hvis det er et prosjekt som tar litt tid. Men de støtter også visualiseringen og de mange opplevelsene du kan få med perspektiv, lys og design.

Støtte for øyne og nakke

Vi har staffelier i mange ulike utgaver, blant annet de klassiske gulvstaffeliene, som finnes både til voksen- og barnehøyde, slik at alle kan delta. Små staffelier kalles vanligvis bordstaffelier, men i virkeligheten er det en vilkårlig betegnelse. Det eneste som er viktig er at staffeliet har riktig høyde og plasseres der det passer best.

Dette er avgjørende, fordi staffeli må være både kunstnerisk og rent ergonomisk hjelp. Når du slipper å sitte stump over en bordplate og tegne på papir, unngår du nakke- og skulderproblemer, og det gjør det lettere å overføre inntrykk av det du maler til bildet.

Vårt minste staffeli er 25 cm høyt og det største er nesten to og en halv meter, så det er mange å velge mellom. Vårt oppslagstavle-staffeli er også et flott supplement, og har et eget smart brett til svamper og kritt.

For både veteraner og nybegynnere

De små modellfigurene eller mannekengene som brukes til å tegne og male, kan i begynnelsen virke ganske profesjonelle og skremmende. Kanskje du synes det ikke er noe du tør å kaste deg ut i når du bare tegner og maler for moro skyld,

Men det er faktisk noe alle kan nyte, og uten tvil dra nytte av når de trekker. Uansett hvor erfaren du er, er det å tegne og studere figurene i riktige proporsjoner en utviklende ferdighet, det samme gjelder bruken av lys, skygger og former.

Det er faktisk ikke bare mannekenger av mennesker du kan dra nytte av. Vi har også en hånd og en full hestemannekeng med anatomiske proporsjoner og ledd.

Enkelt og klart

Du kjenner sikkert følelsen. Du har virkelig lyst til å male eller kaste deg ut i et kreativt prosjekt. Men så kommer ideen om oppryddingen etterpå, og du kommer bare ikke i gang.

Enkelt sagt har vi samlet alt du trenger for å beskytte klær, hender og utstyr, slik at du kommer raskt i gang.

Når barn og voksne vifter pensler våte med maling, er det umulig å unngå at noen av dem drypper eller lander der de ikke skal. Det viser at du har hatt det gøy og vært opptatt av den kreative handlingen.

Den gode nyheten er at dette er bekymringer som kan elimineres helt. Med et minimum av forberedelser, omtenksomhet og enkle verktøy kan problemet løses på et øyeblikk.

Når bekymringene er ute av veien på forhånd, blir hele maleopplevelsen morsommere, enklere og friere. Det er ikke noe problem når noe blir malt på siden.

Vi har løsningene

Denne typen utstyr faller inn under to hovedgrupper: ting vi bruker personlig og ting vi bruker til rommet, gulvet og inventaret. I begge tilfeller er nøkkelordet dekning.

Sortimentet omfatter både engangshansker og forklær samt malefrakker i alle tenkelige størrelser.

Engangshanskene er for eksempel i lateks, og de kommer fra størrelse liten og helt opp til ekstra stor. Forkleet kan brukes både til engangsbruk og over lengre tid. Vi har begge, og også her er nesten alle størrelser inkludert.

De hvite malesmokkene egner seg for ivrige og erfarne malere og girveldig god dekning. Det samme gjelder for barnesmokker, som vi har i svart. For hver modell kan du se nøyaktig hvilken størrelse vi har og hvilken aldersgruppe den vanligvis passer til.

Vi kjenner for det meste til plasttrekk fra gjør-det-selv og husmaling. Men det er selvfølgelig også logisk å bruke det til kreativ maling. Hvis du bruker et gulvstaffeli, kan det være nødvendig. Vi har mange løsninger for både små og store flater.

Det meste av tilbehøret vårt kan kjøpes i kvanta som er velegnet for foreninger, skoler og institusjoner, der det alltid må være nok, og alle må ha en viss beskyttelse mot flekker.

Hvis du ser etter kreative hjelpemidler eller tilbehør til hjemmestudioet eller arbeidsplassen, kan du også vurdere den praktiske gulvmodellen papirhåndkleholder. Riv-off-kanten er slitesterk og holderen kan bære en veldig tykk rull, slik at du aldri trenger å bekymre deg for hvor papirrullen er.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no