Linoleumstrykk

Her finner du alt det du trenger til å være kreativ med linoleumstrykk. Kjøp linoleumsplater, linoleumskniver, gummivalser, linoleumssverte, skjæreplater og grafikkpresse for bruk til dine hjemmelagede kunstverk.

Linoleumstrykk
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hva er linotrykk?

Lino-printing er en enkel trykkteknikk som lar deg lage flotte grafiske trykk og effekter. Selve inntrykket eller bildet kalles linoprint eller linocut. Lino-trykk innebærer å klippe til en linoleumsblokk og klippe ut et fint motiv. Deretter bruker du linoleumsblekk på motivet og overfører til slutt motivet til papir eller stoff. Husk å velge en type som suger godt til seg blekket.

Lino-klossene kan preges på mange forskjellige måter, slik at du og barna kan lage alle de kreative trykkene dere ønsker, i favorittfargene deres.

Kom i gang med linotrykk

Det er faktisk veldig enkelt å komme i gang med å lage egne unike grafiske trykk eller linocuts. Det krever bare noen få verktøy og litt forberedelse, samt god tid til å fordype seg i prosessen.

For å komme i gang med linoleumstrykk er det noen grunnleggende verktøy som er gode å ha. Du kan se dem i listen nedenfor.

Materialer du trenger:

Du finner linoleumsverktøyene her. Alle de ovennevnte produktene finner du hos Creativ Company sammen med mange flere hobbyartikler. Når du har disse verktøyene, har du alt du trenger. Nå er du klar til å fordype deg i kunsten å skrive ut linoleum. Og hva kan du egentlig få ut av å jobbe med linocuts? Du finner svaret nedenfor.

Her finner du en trinnvisveiledning til hvordan du lager linoleumstrykk.

Hva kan jeg gjøre med linocuts?

Hvis du vil jobbe med linocuts, handler det egentlig om å få frem alle de kreative ideene dine. Med blokktrykkfarge kan du trykke flotte hjemmelagde motiver på både stoff og papir. Linoprinting er også en aktivitet som passer godt for store grupper som trenger noe morsomt å gjøre i en viss tid.

Med linotrykk kan du lage:

  • Gjør det selv-julekort og invitasjoner med unike grafiske trykk.
  • Et innrammet linotrykk. Skriv ut et iøynefallende design på et A4-ark og plasser det i en ramme. Lag flere og la dem henge ved siden av hverandre på veggen.
  • Et barnetrykk der du plasserer kreasjonen deres i en ramme laget av kort. Dette er en flott gave til besteforeldre.
  • Alfabetplakat, sitatplakat osv.
  • En personlig T-skjorte med eget trykk.
  • Små linoleumsfrimerker som kan brukes igjen og igjen med figurer, bokstaver og andre motiver.

Slipp fantasien løs. Denne listen har sannsynligvis allerede ført til mange fantastiske tanker og inspirerende ideer som du ønsker å kaste deg ut i med en gang. Så det er bra at vi tilbyr rask levering. Bestill linoleumstrykksaker i dag.

Vi ønsker deg mye moro med linoleumstrykket ditt.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no