Lerreter

Stor utvalg av lerret til hobbykunstnere, barn og kreative sjeler. Her finner du lerret i mange størrelser, malelerret på rull, lerret med eller uten rammer og maleplater til dine hobby prosjekter.

Lerreter
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alt på lerretet – Vær kreativ i hjemmestudioet

Hva er mer underholdende enn å kunne legge all slags vakkert farget maling på et lerret og se kunstverket utvikle seg foran øynene dine? Det kreves ikke mange verktøy for å begynne å male. Du trenger bare et lerret – og et staffeli hvis du foretrekker å male stående. Og så trenger du bare de materialene du vil dekorere lerretet med, som til slutt vil bli ditt kreative vitnesbyrd.

Å male på lerreter er en aktivitet som både voksne og barn kan sette pris på. Derfor er det alltid en god idé å ha mange blanke lerreter liggende på den kreative hyllen hjemme. Her anbefaler vi våre maleplater, som tar svært liten plass og er billige. Da har du også et nødsett til når du trenger gaven til mor, far, mann, kvinne eller en annen person i livet ditt som har alt.

I Creativ Company har vi en stor lidenskap for alt som er kreativt, og lerreter er intet unntak. Vi har flere typer og størrelser å velge mellom. Vi har både med og uten ramme. Serien inneholder også lerreter på rull, slik at du kan lage et helmalt banner.

Hvis du har et barn som elsker malebøker, vil de også elske våre forhåndstrykte lerreter. Du kan også lage dem selv som en babyshowergave eller dekorere veggene på barnerommet med søte motiver. Se for eksempel hvor fint du kan pynte en havfrue på et lerret med tusjer, maling og glitter.

Unike lerretsideer

Skal du ha en stor fest eller en helt spesiell begivenhet? Kjøp deretter et stort lerretsom du kan sette opp – kanskje på staffeli – til festen sammen med maling, tusjer, blyanter osv. På festen kan gjestene dine gå opp og tegne noe eller skrive en melding. Du kan også gjøre dette til et underholdende tilskudd til andres fester. Det er et fantastisk minne å ha og se tilbake på.

Hvis du vil at barnas tegninger og bilder skal se spesielt fine og velpresenterte ut, kan du la dem jobbe på små lerreter. Og hvorfor bør du begrense deg til å male på dem når det er så mange andre ting som kan dekorere et lerret? Du kan for eksempel:

  • Dekorer med glitter
  • Lim på fjær, stoff, perler osv.
  • Tegn på den med en blyant før du maler
  • Dekorer med feriefunn som skjell, blomster osv.
  • Legg til et stykke urverk og lag en hjemmelaget veggklokke

I tillegg til å tenke estetisk og kunstnerisk, kan du også tenke praktisk og funksjonelt. På denne måten kan du dekorere hjemmet med gjør-det-selv-produkter på lerreter som skiller seg ut. En veggklokke, ferieminner osv. Vi har også mange flere gode ideer og inspirasjon til å male på lerret.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no