Skole akrylmaling

Skolemaling er utviklet spesielt til barn. Akrylmalingen kan brukes på de fleste lyse overflater, og på bl.a. kartong, pastellpapir, hvitt papir, maleplater, gips, pulp, styropor, vatt, hvite plastmasker, lys terrakotta og mye mer. Skolemaling kalles også for plakatmaling, og fås i mange farger, størrelser og skolesett.

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Det perfekte valget for kreative prosjekter med barn

Når barna skal være kreative, er det nesten ingenting som er bedre enn å male. Barn elsker de mange fargene de kan bruke til å lage sine egne kunstverk. For et barn er det ikke mange ting som er mer spennende enn et blankt lerret og en regnbue av farger på bordet, fordi det gir kreativiteten og fantasien frie tøyler.

Når barn maler, er det ingenting som er planlagt på forhånd, og det er ingen regler eller struktur for hva som kan skje. Dette betyr at barna kan male hva de vil, og det er derfor de kan la fantasien få fritt spillerom når de maler med barn.

Maleprosjekter er populært blant de fleste barn, og barna blir veldig fornøyde når de ser det ferdige kunstverket i alle de vakre fargene som de deretter kan vise til mamma og pappa eller henge opp på rommet deres.

Å male med barn er et ideelt valg for en morsom aktivitet en søndag ettermiddag eller en regnværsferie, fordi timene snart vil passere med maling på penselen og et blankt lerret, mens barnet får muligheten til å oppdage og utvikle sin kreative sans og kunstneriske ferdigheter.

Her hos Creativ Company har vi samlet et stort utvalg av den populære skolemalingen, som er spesialutviklet for barn. Vi lagerfører skolemaling i alle regnbuens farger, og du har mulighet for å kjøpe både store pakker og individuelle farger.

Giftfri maling til barn

Grunnen til at skoleakrylmaling er et godt valg for barn er at den er utviklet for å oppfylle strenge krav til miljø og skadelige ingredienser. Skolemaling er den perfekte malingen for alle kreative barn, fordi du er sikker på at den ikke inneholder giftige stoffer som kan være skadelige for barn.

Dette er en stor fordel, for som du sikkert vet, kan maling ende opp på alle mulige merkelige steder når et barn har en børste i hånden, så det er veldig viktig å sørge for at malingen ikke er farlig å få den i øyne, munn eller på huden.

Skolemalingen vår er også miljøvennlig. Derfor er vår skolemaling blitt tildelt et "A"-miljømerke, som er din garanti som forbruker for at malingen ikke skader miljøet rundt oss.

Skolemaling til alle overflater

Til tross for de strenge miljø- og helsekravene er skoleakrylmaling fortsatt maling, med alle de egenskapene som ligger til grunn. Dette betyr at kvaliteten på skolemalingen ikke er forringet, slik at den kan brukes til nøyaktig de samme tingene som du ville brukt akrylmaling til.

Skolemaling kan males på med pensel, påføres med svamp eller med rull, slik at barnet har god mulighet for å bruke mange forskjellige teknikker i sine kreative prosjekter.

Barnemalingen vår er også av god kvalitet, slik at barnas sluttprosjekt skinner med den lysstyrken de fortjener.

Skolemalingen vår er spesielt effektiv på hvite overflater, men den er også svært allsidig fordi den kan brukes på papir, kartong, tegnebrett, gips, plastmasker og mye mer. Jo mer absorberende overflaten er, desto bedre blir malingen, siden fargene her blir mer intense. På mørke overflater skiller ikke lakken seg like sterkt ut, da den ikke dekker like godt.

Med andre ord, hvis du har en hvit eller lys overflate, er det nesten ingen grenser for hva barna kan lage med skolemaling. Så det er ingen grunn til å begrense seg til de klassiske overflatene som papir og tegnebrett. Du kan la barna prøve noe nytt ved å male på masker eller gipsfigurer, noe som gir dem enda flere spennende muligheter til å være kreative.

Skolemaling for skoler og institusjoner

Skolemaling har fått navnet sitt fordi det er et så populært valg for skoler og institusjoner. Når mange barn trenger å male og være kreative, må sikkerheten være i fokus, så skolemaling er det riktige valget her takket være trygge ingredienser og miljømerking.

Det samme gjelder institusjoner som barnehager og fritidsklubber, der akrylmaling til skolebruk er et trygt valg som garanterer mye underholdning for alle unge kreative sinn.

Hos Creativ Company kan du kjøpe skolemaling i store partier og i alle de forskjellige fargene, slik at du kan være sikker på at det er nok å gå rundt hver gang det er kunst på timeplanen på skolen, eller at du har planlagt kreativ lek i barnehagen.

Gode ideer til ditt neste kreative prosjekt

Med skolemaling er det masse muligheter for å begynne å male spennende motiver på papir og tegnebrett. Som vi allerede har nevnt, er det ingenting som hindrer barn i å slippe fantasien løs med et blankt lerret, og derfor er denne typen kreative aktiviteter med skolemaling et godt valg for alle barn.

Men hvis barna blir litt lei av å male på samme overflate om og om igjen, kan du prøve å stimulere kreativiteten deres med et annet prosjekt der barna kan bruke skolemalingen sin.

Hvis du trenger en god idé til et kreativt prosjekt med barn som inkluderer skoleakrylmaling, kan du prøve å ta en titt på vår idékatalog. Her har vi satt sammen et utvalg kreative prosjekter som du fritt kan la deg inspirere av til ditt neste prosjekt.

Du finner gode ideer til hva du kan bruke skolemaling til, så det er et flott sted å ta en titt hvis du trenger litt inspirasjon til hva du og barna dine kan gjøre sammen denne helgen.

I idékatalogen vår finner du detaljerte veiledninger om hvordan du utfører hvert enkelt prosjekt. Hver idé inneholder også en handleliste, noe som gjør det enda enklere å komme i gang med et nytt prosjekt.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no