FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Maling og maleutstyr

Sett farge på kreativiteten med vår maling, farger og tilbehør. Utvalget er fra akrylmaling, akvarellmaling og vannfarger samt blyanter og kritt, farger til glass- og porselensdekorasjoner, tekstildekorasjoner og mye mere. Dessuten finner du også lerret, pensler og annet maletilbehør.

Maling og maleutstyr
Fri frakt ved kjøp for over kr 599,-
Fri frakt ved kjøp for over kr 599,-
Levering er 5-7 virkedager
Levering er 5-7 virkedager

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-60 of 2346

per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-60 of 2346

per side
Bruk stigende rekkefølge

Maling og farger setter farge på kreativiteten

Med maling og div. farger kan du enkelt lage dine kreative hobbyprosjekter ekstra flotte og spennende. Og det hele blir bare litt morsommere, hvis du har de rette materialene – de finner du her. Vi tilbyr et bredt utvalg av maling, farger og tilbehør, som kan sette farge på kreativiteten.

Og utvalget er virkelig stort, da det å tilføre farger til dine kreative prosjekter kan gjøres på et hav av forskjellige måter med et hav av forskjellige former for og typer av farger.

Blyanter og kritt til store og små

Farger kommer f.eks. i form av . Når man hører disse ordene, kommer mange til å tenke på barndommen og skolen, hvor disse ofte blir brukt. Våre kan også brukes av voksne.

Vi har f.eks. et stort utvalg av og i alle mulige farger, som kan hjelpe kreativiteten og fargen godt på vei, om det er i en malebok eller på et stykke blankt papir.

Maling er ikke bare maling

Hos Creativ Company finner du selvfølgelig også og maling i masse av forskjellige farger. Maling er dog ikke bare maling, da det finnes et hav av forskjellige typer maling, alt avhengig av hva du skal male.

Skal du f.eks. male på tre, stein, papp, gips og lign., har vi forskjellige , som er opplagte til nettop disse materialene – under våre populære Plus Color hobbymaling. Er det derimot glass og porselen, du vil fargelegge, skal du bruke vår eller . Vi har også , , vi har også samt mange andre typer av maling.

Maling og farger til tekstiler

Vil du f.eks. dekorere og fargelegge tekstiler, sjekk ut vår populære kategori med materialer til . Her finner du både , , , m.m.

Dessuten er det også her, du finner andre dekorasjonsmaterialer til tekstiler, som våre populære og . Begge er superenkle å bruke for både barn og voksne.

Er du derimot på jagt etter tekstiler, du kan dekorere, så fortvil ikke – du finner også et stort utvalg av til dekorasjon hos oss. De ligger i vår kategori med .

Pensler, lerret og annet tilbehør

Utover farger og maling finner du her på siden også et stort utvalg av , samt annet . Tilbehør, som enten er uunværlig eller bare supergodt å ha for hånd, når du skal male og fargelegge dine hobbyprosjekter.

Mangler du f.eks. pensler til barn, så se utvalget vårt av forskjellige , som passer perfekt til de små hender. Utover det har vi selvfølgelig også forskjellige , , m.m.

Med vårt store utvalg av både farger, maling og tilhørende tilbehør har du altså stor mulighet for å sette farge på dine hobbyprosjekter.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no