Maling og maleutstyr

Sett farge på kreativiteten med vår maling, farger og tilbehør. Utvalget er fra akrylmaling, akvarellmaling og vannfarger samt blyanter og kritt, farger til glass- og porselensdekorasjoner, tekstildekorasjoner og mye mere. Dessuten finner du også lerret, pensler og annet maletilbehør.

Maling og maleutstyr
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maling og farger setter farge på kreativiteten

Med maling og div. farger kan du enkelt lage dine kreative hobbyprosjekter ekstra flotte og spennende. Og det hele blir bare litt morsommere, hvis du har de rette materialene – de finner du her. Vi tilbyr et bredt utvalg av maling, farger og tilbehør, som kan sette farge på kreativiteten.

Og utvalget er virkelig stort, da det å tilføre farger til dine kreative prosjekter kan gjøres på et hav av forskjellige måter med et hav av forskjellige former for og typer av farger.

Blyanter og kritt til store og små

Farger kommer f.eks. i form av Blyanter og kritt . Når man hører disse ordene, kommer mange til å tenke på barndommen og skolen, hvor disse ofte blir brukt. Våre Blyanter og kritt kan også brukes av voksne.

Vi har f.eks. et stort utvalg av Kritt – lyse farger og Blyantfarger i alle mulige farger, som kan hjelpe kreativiteten og fargen godt på vei, om det er i en malebok eller på et stykke blankt papir.

Maling er ikke bare maling

Hos Creativ Company finner du selvfølgelig også og maling i masse av forskjellige farger. Maling er dog ikke bare maling, da det finnes et hav av forskjellige typer maling, alt avhengig av hva du skal male.

Skal du f.eks. male på tre, stein, papp, gips og lign., har vi forskjellige Akrylmaling , som er opplagte til nettop disse materialene – under våre populære Plus Color hobbymaling. Er det derimot glass og porselen, du vil fargelegge, skal du bruke vår Glass- og porselenspenner eller Glass- og porselensmaling . Vi har også Fingermaling , Glass- og porselenspenner , vi har også Ansiktsmaling og tilbehør samt mange andre typer av maling.

Maling og farger til tekstiler

Vil du f.eks. dekorere og fargelegge tekstiler, sjekk ut vår populære kategori med materialer til Tekstildekorasjon . Her finner du både Batikkfarge , Tekstilmarkører , Halvdekkende tekstilmaling , Heldekkende tekstilmaling m.m.

Dessuten er det også her, du finner andre dekorasjonsmaterialer til tekstiler, som våre populære Stryking på stoff og Klistremerker til tekstildekorasjon . Begge er superenkle å bruke for både barn og voksne.

Er du derimot på jagt etter tekstiler, du kan dekorere, så fortvil ikke – du finner også et stort utvalg av Ferdige artikler til dekorasjon hos oss. De ligger i vår kategori med Tekstiler og garn .

Pensler, lerret og annet tilbehør

Utover farger og maling finner du her på siden også et stort utvalg av Lerreter , Pensler, sparkler og paletter samt annet Maleutstyr . Tilbehør, som enten er uunværlig eller bare supergodt å ha for hånd, når du skal male og fargelegge dine hobbyprosjekter.

Mangler du f.eks. pensler til barn, så se utvalget vårt av forskjellige Barnepensler , som passer perfekt til de små hender. Utover det har vi selvfølgelig også forskjellige Kunstpensler , Sjablongpensler , Mønstrede malingsruller m.m.

Med vårt store utvalg av både farger, maling og tilhørende tilbehør har du altså stor mulighet for å sette farge på dine hobbyprosjekter.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no