Spar opp til 80% i årets beste kreative sommersalg til dine og barnas sommer-sysler: Se tilbudene her

Fest, kort og gavepapir

Sett fast i festen med festartikler/-pynt til forskjellige anledninger. Utover det finnes du også gavepapir i mange farger og andre materialer til flott og innbydende gaveinnpakninger. Vi har også masse av kort og konvolutter til hjemmelaget kort til festlige anledninger.

Fest, kort og gavepapir
Fri frakt ved kjøp for over kr 599,-
Fri frakt ved kjøp for over kr 599,-
Levering er 5-7 virkedager
Levering er 5-7 virkedager

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-60 of 692

per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-60 of 692

per side
Bruk stigende rekkefølge

Pynt opp og pakk inn pent

Festlig pynt kan alltid være med på å få opp humøret. Du kan kjøpe festartikler som allerede er laget, som er klar for å bli pyntet opp, men hvis du vil ha noe spesiell pynt, kan du finne frem din kreative side og selv lage det. Eksempelvis kan du lage en fin eller .

.

Til all anledninger

Uansett om du skal holde babyshower, bryllup, barnefødselsdag eller en fest, skal de selvfølgelig være pynt til. Pynten får festens tema og anledning til å skinne gjennom og gir en god stemning blandt gjestene.

Før festen

Du kan allerede før festen forberede gjestene dine på festen du har tenkt å holde. Start derfor med å gjøre noe ut av invitasjonene, der du f.eks. kan pynte med noen av de samme materialer og farger som du bruker til å lage innbydelsene. Det gir et godt helhetsinntrykk og samspill mellom invitasjon og fest.

.

Gjør noe ut av innpakningen

Det krever ikke mye for å tilføre små detaljer i gaveinnpakningen, som har en stor betydning. For å gjøre gaven mere spennende, kan du vikle den inn i en , sette eller som passer til temaet.

.

Naturlig pynt

Mangler du litt ekstra pynt til festen din eller gaveinnpakningen? Da kan du med fordel gå ut i naturen og finne dekorative ting, som helt sikkert vil se fint ut med den øvrige pynten. Det kan eksempelvis være til jul eller en flott markblomst om sommeren, som kan festes i gavebåndet. Eller noen fine kongler og høstblad som bordet kan pyntes med.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no