Dekorasjonsemner og pynteting

Boliginnredning

Gjør boliginnredningen unik og personlig med boligtilbehør, som du selv har dekorert. Uansett, om du leter etter lysestaker, som kan skape hygge, vaser og krukker til blomstene eller små speil, er det her stor mulighet for å finne ting til boligen, du kan sette ditt personlige preg på.

Boliginnredning
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 221

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 221

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
"

Dekorasjon til den kreative sjelen

Elsker du dekorasjon og å sette ditt eget og unike preg på tingene, så har du kommet til det rette sted. Hos Creativ Company (eller CChobby, som vi også er kjent som) har vi mange emner, som er lagt opp til forskjellige former for kreativ og personlig dekorasjon. Og utvalget er stort, da du kan dekorere på et hav av forskjellige materialer til forskjellige formål – og med et hav av forskjellige teknikker.

Dekorer f.eks. figurer av pappmaché eller tre med decoupage, eller prøv deg som porselensmaler på glass, porselen, terrakotta m.m. Du kan også lage dekorasjoner med maling eller mosaikk på esker og gjøre de til Pandoras eske, eller hva med å la barna lage en hel bondegård ved å dekorere dyr i forskjellige materialer med Silk Clay eller Foam Clay.

Mulighetene er mange, og mangler du inspirasjon til, hvordan du kan dekorere forskjellige materialer, så la deg inspirere av våre teknikker og idéer til dekorasjon her.

 

Pynteting til dekorasjon i boliginnredningen

Skap en personlig og unik boliginnredning med dekorasjoner, som du selv eller kanskje barna har laget. Hos Creativ Company finner du et stort utvalg av pynteting til boliginnredningen, som er egnet til personlig dekorasjon. Dekorer f.eks. de flotteste lysestaker eller vaser og krukker, eller hva med å utsmykke dine egne småmøbler, som et lite brettbord, skuffmøbel eller en skammel? Det er noe av det boligtilbehøret til dekorasjon, du finner hos oss.

Utover pynteting til hjemmet har vi også masse bruksgjenstander i forskjellige materialer til kreativ dekorasjon – bl.a. brett, bordskånere, krus, skåler og øvrige bruksgjenstander.

 

Stort utvalg av figurer til dekorasjon

Skal barna lære å stave eller telle, har vi også et stort utvalg av bokstaver, tall og ord i f.eks. tre eller papp.  Alle legger de opp til kreativ dekorasjon, så det blir enda morsommere å lære. Bokstaver, tall og ord er dessuten også populære å dekorere og bruke som pyntegjenstander i hjemmet. Mal de f.eks. med hobby akrylmaling, decouper de med decoupagepapir, eller klè de med farget modelleringsmasser osv.

Dessuten har vi et stort sortiment av forskjellige dyr og figurer til pynt eller lek. Dekorer f.eks. din egen zoologiske hage med våre dyr og insekter i et hav av materialer som tre, keramikk, isopor osv. Vi har også masse engle figurer og julefigurer, som venter på dekorasjon av en kreativ hånd, så de kan skape masse julestemning. Eller hva med å dekorere et av våre mange flotte hjerter og gi det til en, du er glad i?

Dette er et lite utvalg av våre mange figurer og dekorasjonsemner. Vi har enda flere, hvis du dykker ned i de forskjellige kategoriene her på siden.

Herfra vil vi til slutt  ønske deg riktig god fornøyelse med dine kreative dekorasjoner.

 

 

 

"
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no