Kraftig magnet

Varekode:
51791

Kraftig magnet

Varekode:
51791
217,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Kraftige magneter som holder store og små kunstverk fast på kjøleskapet.

Er du på utkikk etter ekte magnetisk magi som holder fast på de store kunstverkene dine uten at de glir ned? Da har du kommet til riktig sted. Våre sterke magneter holder ting på kjøleskapet eller magnettavlen, akkurat der du vil at de skal være. Med disse holdbare og flotte magnetene kan du slå deg løs med kreativ kjøleskapsdekor og la bilder, tegninger og påminnelser henge trygt.

Magneter er praktiske, men de er også fullpakket med alternativer for å gjøre hjemmet, og spesielt kjøleskapet, flottere:.

  • Lag en utstilling på kjøleskapet med barnas flotte tegninger
  • Lag morsomme former av krympeplast-ark, EVA-skum eller filt, og lim dem på magneter
  • Tilbring regnværsdager innendørs med å støpe gipsfigurer som kan henges på kjøleskapet som kunstverk
.

Våre magneter er laget for å være kjøleskapmagneter – de er kraftige og sterke, og kan derfor enkelt fylle den tomme kjøleskapsdøren med huskelapper, feriebilder og tegninger. Hvis du har en magnetisk tavle på hjemmekontoret, kan du enkelt bruke magnetene også der. De kan hjelpe deg med å holde oversikt over viktige notater og avtaler. Hvis du ikke får nok av magnetene og deres praktiske ferdigheter, kan du prøve vår magnetplate, som lar deg klippe ut den formen du trenger. Du kan også prøve vår selvklebende magnetstripe for å lage egne, personlige magneter.

Mer informasjon
Artikkel51791
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167086131
Detaljmengde 100 stk.
Innholdsmengde 100 stk.
dia. 5 mm
tykkelse 2 mm

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no