Poser av lærpapir med frynser av raffia papirgarn

Varekode:
v15859

Poser av lærpapir med frynser av raffia papirgarn

Varekode:
v15859

Dekorer oppbevaringsposer av lærpapir med detaljer av raffia papirgarn. Lag f.eks. frynser og broderi med papirgarnet som pynt.

Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1
Brett kanten på posen og gjør den flat. Legg et skjæreunderlag inn i posen. Print og klipp ut sjablongen som finnes i en pdf-fil på denne siden. Tape sjablongen fast på den ønskede plassering. Lag hull med en screw punch. Bruk den største spissen til det store hullet i midten og den mellomste spissen til hullene utenom det.
Guide step %d
2
Lag hull til frynsene langs kanten på posens. Stans ut hull 7 mm fra kanten med 2 cm mellomrom med screw punchens mellomste spiss. Ønskes flere lag frynser, stans ut enda et sett hull litt lengre nede i de første hullenes mellomrom som vist på neste bilde.
Guide step %d
3
Klipp 2 stykker raffia papirgarn på ca. 25 cm til hver frynse. Stikk opp frynsene gjennom løkken og stram til. Brett kanten på posen ned, når der er frynser i alle hull.
Guide step %d
4
Broder blomster med raffia papirgarn i hullene som ble laget med sjablonger. Knyt en knute på endene på baksiden for å feste.
Guide step %d
Sjablong
-
Attached file: Last ned
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no