Emballasje

Se vårt utvalg av emballasjeartikler. Her finner du bl.a. emballasje til oppbevaring av småting. Vi har også flere typer emballasje til innpakning. Se bl.a. bølgepapp, bobleplast, plastposer med zip lock, plast- og akrylbokser, esker, bøtter og spann.

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Emballasje til dekorasjon og oppbevaring

Uansett om du trenger emballasje til oppbevaring av dine egne ting, eller om du trenger den til å pakke noe pent inn, kan du finne akkurat det du trenger hos Creativ Company. Vi har et bredt utvalg av emballasje som er perfekt for små og store kreative prosjekter.

Her finner du alt fra bobleplast til gavelapper, glidelåsposer og papp til oppheng. Emballasjen vår er derfor perfekt enten du vil vise frem dine egne kreasjoner eller oppbevare materialene dine til kreative prosjekter.  

Oppbevaring for bits og bob

Du vet sikkert at utfordringen med å ha alle typer små ting liggende rundt omkring ikke egentlig har et ordentlig sted, eller et sted de kan være uten å gå seg vill. Eller kanskje du har en omfattende samling av perler og smykkedeler som skal holdes atskilt, men som likevel ender opp med å bli oppbevart sammen.

Hvis du er kjent med en av disse to situasjonene eller en som den, kan du definitivt finne løsningen her. Blant vårt store utvalg av emballasje til småting finner du en krukke, eske eller bag som passer nøyaktig til de tingene og bobene du trenger å oppbevare.

Hvis du vil ha alle de små eskene eller posene dine på ett sted, kan du finne en større eske eller lignende som du kan oppbevare småtingene dine i.  På denne måten kan du oppbevare alle småtingene og bobene på ett sted, men de lagres atskilt slik at de ikke blandes sammen.

Pappesker, plastbeholdere og akrylglass

Hos Creativ Company finner du et stort utvalg av emballasje. Du kan finne materialer for pakking av større varer hvis de må sendes eller sendes. Dette kan for eksempel være bølgepapp og bobleplast, som kan tilpasses den størrelsen du trenger.

Du kan også finne gavelapper slik at du kan skrive hvem pakken er til, om det er en gave, og du kan også bruke etikettene til å notere hva som er i emballasjen til deg selv.

Hvis du trenger emballasje til små gjenstander, finner du et stort utvalg av plastbeholdere og akrylglass i mange forskjellige størrelser og former. Noen av beholderne og glassene har skrulokk, mens andre har tettsittende lokk som ikke trenger å skrus på. Andre har et løst lokk som ikke er ordentlig festet.

Hvis du for eksempel trenger emballasje til oppbevaring av smykkene dine, kan det være lurt å kjøpe beholdere eller glass med lokk som er godt festet. Ellers risikerer du å få perler og andre smykkematerialer overalt. Det ville vært irriterende å måtte bruke tiden på å rydde opp i alle delene i stedet for å bruke dem til å lage vakre smykker.

Husk at du også kan finne større esker og pappesker til oppbevaring av små akrylglass og plastbeholdere, slik at du kan ha alt på ett sted. Da har du også plass til redskapene i esken, sammen med beholderne og glassene.  

Profesjonell emballasje til hjemmelagde smykker

Er du på utkikk etter emballasje som du kan bruke når du presenterer hjemmelagde smykker på en profesjonell måte? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du et stort utvalg av plastbokser og pappkort som er laget spesielt for dette. Kortene og eskene har hull øverst slik at de kan henges på kroker og se flotte ut.

De passer perfekt til alle størrelser – fra små, delikate smykker til større statementsmykker. Du finner pappkort til vakkert hengende halskjeder, armbånd eller øredobber.

Hvis du har behov for å sende smykkene dine eller ønsker å gi dem i gave, kan du også finne en emballasje som passer til dette formålet. Du finner små cellofanposer og elegante plastbokser som er perfekte til å pakke og sende smykkene dine i.

Ikke-smykkeemballasje

Selvfølgelig kan du også bruke emballasjen vår til mange andre ting enn smykker. I virkeligheten er det opp til deg hva du vil oppbevare i disse små plastbeholderne og akrylglassene. For ikke å glemme glidelåsposene, som kan brukes til så mange forskjellige formål i hverdagen. De små posene er for eksempel nyttige hvis barna vil ha med seg sprø løk i matpakken, men ikke vil at de skal bli myke. Voilà – legg dem i en liten veske med glidelås og sett i gang.

Kanskje har du andre kreative prosjekter som vil ha nytte av en liten beholder eller krukke. Eller kanskje du trenger å oppbevare eller gi julepynt til noen spesiell. Våre små plastbokser vil garantert være perfekte for jobben. Du kan se gjennom dem slik at du kan se de vakre tingene i dem, og de beholder formen slik at innholdet ikke knuses. Dette er en utmerket idé hvis du har laget noe skjørt som trenger pleie. 

Skap fred og ekstra verdi i hverdagen med kreative uttrykk

Noe av det beste med å være kreativ, uansett hva det er, er at det skaper ro og fordypning i en hektisk hverdag. Derfor er det også viktig at du ikke tvinger kreativiteten. Den bør komme naturlig når det er plass til den, og du kan nyte den til fulle. Enten alene eller sammen med andre – kanskje sammen med barna dine.

Barn er flinke til å være kreative fordi de ikke har de samme begrensningene som voksne. Det er flott å se barna uttrykke seg fritt. Når du er kreativ, åpner du opp steder i hjernen som gjør det lettere å løse andre problemer også. Kreativitet har en positiv innvirkning på hele livet og eksistensen.

Prøv å være kreativ ute. La lyden av naturen eller byen inspirere deg til å være kreativ hvis du bor i byen. Kan du bygge en skog eller en by i papp? Eller male på steiner eller blader? Hva med å trykke blomster og lage vakre kort eller bilder til veggen?

Og husk at det skal være morsomt å være kreativ! 

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no