Pennalhus

Varekode:
499070

Pennalhus

Varekode:
499070
34,00 NOK
Utsolgt
(Forventet på lager: 2022-10-31)
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Rundt pennal i 100 % bomull som du enkelt kan dekorere og lage ditt helt eget.

I tillegg til å være en praktisk beholder til skriveredskapene dine, oppmuntrer dette pennalet deg til å eksperimentere med både farger og former. Hvis du velger å dekorere med maling eller en tusjpenn, må du bruke en tusj som er beregnet for tekstiler for å oppnå best mulig resultat. Legg et stykke plast eller lignende i pennalet mens du dekorerer med tekstiltusjer eller maling, slik at fargen ikke smitter av på baksiden.

Et personlig pennal gjør skolestarten morsommere og hjemmekontoret koseligere, og heldigvis har du mange valgmuligheter når det gjelder å dekorere det:.

  • Sy navnet ditt fast med rocaiperler i sterke farger
  • Stryk på motivene med glitrende strykefolie
  • Bruk bokstaver til å legge til ord og uttrykk
  • Mal eller skriv på med tusj eller tekstilbasert maling
.

Et pennal trenger ikke bare å være den praktiske beholderen til alle skriveredskapene dine. Det kan også være et kreativt kunstverk i din egen design, som du stolt tar ut av vesken og legger på skrivebordet. Du kan bruke kreative timer på å pynte et pennal som gjenspeiler personligheten din. Men hvorfor stoppe ved maling og tusjer når hobbyuniverset er fylt med dekorative alternativer? Det er kun din personlige smak som avgjør hvordan pennalet skal se ut

Mer informasjon
Artikkel499070
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167219539
Gramvekt 300 g
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
L 20 cm
dia. 6 cm
Washing
Farge lys natur

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no