Pennalhus

Varekode:
499662

Pennalhus

Varekode:
499662
34,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Pennalhus i 100 % bomull med forhåndstrykte motiver som du kan fargelegge.

Dette pennalet venter bare på å bli dekorert - uansett om du foretrekker å gjøre det med tekstiltusjer eller tekstilmaling. Men før du starter er det en god idé å legge et lag papir, plast eller papp mellom lagene så fargen ikke smitter av på baksiden. Når det er tørt, varmesett motivene på pennalet med et strykejern for å få dem til å vare.

Med et pennal som dette er det lett både for små og store å lykkes med malingen - motivene er allerede på plass, så du trenger bare å velge favorittfargene dine og male i vei. Etterpå har du et personlig pennal som du kan bruke på skolen, på skolen eller på hjemmekontoret. Dette pennalet er også et perfekt kreativt prosjekt for alle barn som skal begynne på skolen..

Et pennal trenger ikke bare være praktisk - det kan også være vakkert, personlig og tøft. Alt avhenger av hvordan du velger å dekorere pennalet. Men uansett hvordan pennalet pyntes, kan du være sikker på at ingen kommer til å ha et helt likt pennal - verken på skolen eller på studiekurset. Når du har dekorert pennalet, kan du fylle det med mange flotte skriveredskaper - fra blyanter og kulepenner til fargeblyanter og tusjer. Hvis du vil starte et annet kreativt prosjekt etter pennalet, kan du alltid gå hele veien og dekorere muleposen og skoposen vår i samme stil. Du kan også se vårt store utvalg av ferdige tekstiler, der du finner både mønstrede og ikke-trykte muleposer, skoposer, kjøkkenhåndklær og T-skjorter

Mer informasjon
Artikkel499662
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854182683
Gramvekt 245 g
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
str. 21x9 cm
Motiv/Form enhjørning
Farge lys natur

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no