Pearl Clay®

Varekode:
78725

Pearl Clay®

Varekode:
78725
104,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Sett med perler i 3 ass. farger samt modelleringsgel.

Selvherdende modelleringsmateriale med perlemorfargede plastperler som du kan bruke til å dekke til og modellere rundt ulike gjenstander.

Del modelleringsgelen i tre deler og bland med perlene i de tre krukkene slik at modelleringsmassen er klar til å dekkes. Rull små kuler og plasser dem på en overflate. Fordel med fingrene til ønsket område er dekket med perler og la tørke. Pearl Clay® kan brukes på polystyren, papp og andre lett absorberende underlag. Pearl Clay® stivner og modelleringsgeleen er transparent, så du kan ikke se den i de ferdige kreasjonene.

Bruk den effektive modelleiren sammen med de store, skinnende perlene alene, eller kombiner den med andre modelleirer, f.eks. Foam Clay® eller Silk Clay®. Du kan lage mange spennende kreasjoner med Pearl Clay®:.

  • Lag unike hårspenner som du kan pynte håret med til både hverdag og fest
  • Dekorer morsomme stoffigurer for å sette på nøkkelringer og la figurene spre inspirasjon og glede blant andre kreative sjeler
  • Dekorer en treboks med dekorative perler for en elegant look
.

Pearl Clay® er en sikker vinner blant barn. Materialet gnis ikke av, er lett å arbeide med og herder raskt. Det selvherdende materialet med de fine perlemorfargede plastperlene er derfor svært praktisk og morsomt å bruke for familiens små barn - direkte kontakt med materialet styrker både berøringssansen og fingerferdigheten. Så samle hele familien rundt bordet og start de flotte kreative prosjektene.

inkl. veiledning

Mer informasjon
Artikkel78725
BrandPearl Clay
Innholdsenhetsett
Ean nummer5712854252706
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Farge råhvit;lys blå;lys rød

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Advarsel. Inneholder små deler. Kvelningsfare. Brukes under oppsyn av en voksen.
Datablad
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no