FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Oppheng med heklede dyr

Artikkel
v14164

Oppheng med heklede dyr

Artikkel
v14164

Det runde opphenget av metall er montert med heklede dyr i heklede snorer med perler.

Velg produkt for idèen

Dette er et påkrevd felt.

Samlet pris for valgte produkter
din Customization
Kreativ idé
Oppheng med heklede dyr
Oppheng med heklede dyr

Er på lager

20,00 NOK

Sammendrag
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  4 snorer a ca. 30-35 cm hekles med luftmasker. Alle knytes deretter stramt fast i hvert sitt øye på metallringen og klippes til.
  Guide step %d
  2.
  Alle snorene tres gjennom samme perle og samles til en løkke rundt kroken på opphenget. Skjul samlingen ved løkken med en garnbit som snurres noen ganger, festes og klippes til. Skjyv perlen opp til snurringen.
  Guide step %d
  3.
  Hekle snorer med luftmasker i ønsket lengde. Sy fast disse med den ene enden i hvert sitt heklede dyr. Den andre enden knytes fast på metallringen og klippes til.
  Guide step %d
  Heklet elefant
  Ide 14027: Den lille, sittende elefanten med støttenner er heklet av 100% bomullsgarn. Det er brukt nål 3. Elefanten er til slutt stoppet med dukkefyll. Se og print oppskriften som finnes som en egen pdf-fil til ideen.
  Guide step %d
  Heklet zebra
  Ide 14160: Den lille zebraen er heklet av 100% bomullsgarn. Det er brukt nål nr. 3. Zebraen er stoppet med dukkefyll til slutt. Se og print oppskriften som finnes som en egen pdf-fil til ideen.
  Guide step %d
  Heklet kanin
  Ide 14136: Den lille, sittende kaninen er heklet av 100% bomullsgarn. Det er brukt nål 3. Kaninen er stoppet med dukkefyll til slutt. Se og print oppskriften som finnes som en egen pdf-fil til ideen.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no