Oppheng av skyer med forskjellig vær laget av karduspapir og kartong

#v15623

Lag skyer selv med diverse anheng klippet av kartong. Skyene er klippet i kartongkardus i to lag og fylt opp med papirrester.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Bruk sjablongen som du finner i en PDF-fil her på siden og klipp tut to skyer av hvit karduspapir. Ta vare på papirrestene da de skal brukes senere.
Guide step %d
2. Mal begge skyene med en vannfarge som passer til det utvalgte været. Legg skyene speilvente så det er de ytre sidene som males- La de tørke.
Guide step %d
3. Legg skyene over hverandre med fargesiden ut. Fest de sammen med en festetang langs kanten. Start i toppen og la skyens bunn være åpen. Fyll skyen med papirrestene fra tidligere. Fest skå skyen ferdig i bunnen.
Guide step %d
4. Lag tre hull i bunnen og et i toppen med en hulltang. Hullene er markert i sjablongen. Bruk 2. 4. og 6. hull til dette.
Guide step %d
5. Klipp ut snømannen av sjablongen og klipp ut delene av kartong. Lim de sammen med en limstift og tegn på øyne, munn og knapper på med en svart tusj.
Guide step %d
6. Stans ut snøfnugg av kartong med et stansejern av tre forskjellige størrelser. Stans 8 små, 4 mellomstore og 1 stort snøfnugg.
Guide step %d
7. Monter snorer på 17-20 cm i skyens hull. Lim snøfnuggene fast rygg mot rygg på hver side av snorene og plasser snømannen i bunnen av den midterste snoren.
Guide step %d
8. Heng opp skyen, f.eks. på veggen, på loftet eller i vinduet.
Guide step %d
Variant. Klipp dråpene og paraplyen dobbelt og lim de rygg mot rygg på snorene. Dråpene er klipt av metallkartong i sølv. Skyen er malt med svart vannfarge.
Guide step %d
Variant. Klipp ut lynet av metallkartong i gull og fest det til skyen med en festetang. Huset er klipt dobbet og limt fast til snoren rygg mot rygg. Skyen er malt med svart vannfarge.
Guide step %d
Variant. Klipp tulipanhodene dobbelt og lim de fast til snorene rygg mot rygg. Solens stråler er klipt som frynser av metallkartong i gull. Solen e\kan festes med en festetang eller lim.
Guide step %d
Sjablong. -
Vedlagt fil: Last ned
Guide step %d
Natur-klok. Naturalistisk viten. Styrkes ved aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å sanse, oppdage, gjengi, kopiere og forstå naturen. Å lære om naturens krefter og vite hvordan de påvirker menneskers livsvilkår.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no