Neonfarget knyttesnor med smeltede rørperler

Neonfarget knyttesnor med smeltede rørperler

Inspiration: 13040

Fra: kr 17,50

Til: kr 2 527,50

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 17,50

Til: kr 2 527,50

Fargerike smykker med et lett og luftig uttrykk. Smykkene er laget av neonfarget knyttesnor med rørperler i forskjellige farger som er smeltet fast med strykejern.

Guide step 1
1.
Armbånd med magnetlås: Klipp minst ti stk. neonfarget knyttesnor á 25 cm, som samles i den ene enden med tape.
Guide step 2
2.
I den enden hvor bunten er samlet, klippes knyttesnoren til og limes i den ene enden av den todelte magnetlåsen med Super Attac sekundlim.
Guide step 3
3.
Sett strykejernet på maximum varme og legg to stk. bakepapir på et fast underlag. Sett en rørperle på høykant mellom bakepapirene og press strykejernet over perlen til den smelter og blir flat.
Guide step 4
4.
Legg to flate perler på hver side av snoren som er plassert mellom to stykker bakepapir. De strykes sammen - først fra den ene siden, så fra den andre.
Guide step 5
5.
Spre snorene utover og fortsett med å stryke flate perler parvis rundt alle snorene.
Guide step 6
6.
Når alle rørperlene er smeltet fast, samles de løse endene med tape. Klipp til og lim fast i den andre delen av magnetlåsen.
Guide step 7
7.
Langt halskjede: Perler smeltes og festes etter samme fremgangsmåte som armbåndet. Klipp et langt stykke snor etter smak.
Step 8.
I stedet for å feste i magnetlås, samles halskjedet ved å stikke begge endene gjennom en rørperle som strykes sammen og klippes til.
Guide step 9
Eksempel
Guide step 10
Eksempel

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva