Neocolor I Junior

Varekode:
34015

Neocolor I Junior

Varekode:
34015
134,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Vannfaste, oljebaserte fargestifter fra Caran d'Ache med lysekte nyanser og imponerende farge- og blandingsegenskaper. Er halvparten så lange som vanlige Caran D'Ache-fargestifter. Caran Dáche Kritt.

Disse fargestiftene fra Caran d'Ache er definitivt verdt å anbefale - de passer til så mange forskjellige kreative prosjekter, og de er også morsomme å leke seg med. Den halve størrelsen gir barna et godt grep om fargestiften mens de tegner av hjertens lyst på materialer som stein, leire, tre og papir. NB: malingen er svært økonomisk i bruk.

Med fargestiftene kan barna enkelt lage sine egne små kunstverk:.

  • Samle steiner i skogen eller på stranden - og mal dem som søte dyr eller morsomme fantasiskapninger
  • Sett litt farge på leirkrukkene - og bruk dem til hageblomster og planter
  • Tegn og fargelegg motiver på kraftpapir
.

Neocolor-fargestifter er elsket av barn i alle aldre - både hjemme, i barnehagen og på skolen. Barna kan bruke fargestiftene fra Caran d'Ache til alle mulige kreative prosjekter - fra enkle papirtegninger og morsomme kruseduller til mer avanserte maleteknikker. Uansett hva barna tegner og maler med fargestiftene, er de nyttige for dem på flere områder. For det første fremmer det deres forståelse for farger og former - og for det andre lærer de å arbeide med maling på flere forskjellige måter. Og kanskje kan arbeid med maling og fargestifter vekke barns interesse for kunst - også senere i livet. De kan utforske alle mulighetene som oljebaserte fargestifter tilbyr - fordi det er så mange. Du finner et stort utvalg av forskjellige fargestifter på nettstedet vårt - utvalget vårt inkluderer vannløselige vannfarger, hardvoksfargestifter og oljebaserte fargestifter

Mer informasjon
Artikkel34015
BrandCaran Dache
Innholdsenhetpk.
ÅrstidBasis
Ean nummer7630002343404
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 15 stk.
L 5 cm
tykkelse 8 mm
Farge ass. farger

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no