5+

Morsomme figurer av Silk Clay

Morsomme figurer av Silk Clay

Inspiration: 12890

Fra: kr 28,00

Til: kr 11 683,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 28,00

Til: kr 11 683,00

Dette kreative prosjektet styrker både barns bilde- og skilleklokskap. Ved å modellere fantasifigurer med Silk Clay stimuleres den romlige intelligens (bildeklokskap). Dessuten fornyes barnas syn på virkeligheten, når de blir oppfordret til å dyrke den frie fantasien, det morsomme, skjøre - hvilket gjør at deres intuisjon (skilleklokskap) også styrkes.
Video
Guide step 1
Step 1.
Bruk en tang til å forme skjelett av trådstenger. Lag en omvendt, loddrett "V" og avrund begge spissene vannrett til føtter.
Guide step 2
Step 2.
Knyt eller sett lamettaen i spenn i spissen/toppen av skjelettet. Over dette og på resten av skjelettet formes Silk Clay.
Guide step 3
Step 3.
Øyne, munn m.m. formes av Silk Clay og trykkes fast på figurens kropp.
Guide step 4
Step 4.
Få figuren til å balansere på ben og føtter, så den kan stå av seg selv. Tilføy evt. sko, laget av Silk Clay.
Guide step 5
Billed-klok
Romlig viten. Styrkes ved aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å oppfatte, erkjenne og uttrykke seg om den romlige, konkrete verden.
Guide step 6
Opplevelses-klok
Intuitiv viten. Styrkes ved aktiviteter hvor bana skal bruke deres evner til å fornemme hva som (kanskje) vil skje, og ved å tankelese og tenke synkront.Når barn bøyer og former materialer og f.eks. dekker dem med gipsgaze, stimuleres deres intuisjon og opplevelsesklokskap.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva