Miniatyrrom

Varekode:
57880

Miniatyrrom

Varekode:
57880
638,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Inneholder bl.a.: Tredeler til til vegg, møbler og stakitt, stoff i flere design, tørkede blomster, miniverktøy av metall og en lampe med lys (inkl. batteri). Utover det remedier til arbeidet - f.eks. en praktisk pinsett, lim, maling og pensel..

Lek boligstylist og tren finmotorikken med dette samle-selv-settet som inneholder mange forskjellige materialer (tre, stoff, papir, plast og metall) til å sette sammen og innrede et miniatyrrom. Alt er i beste kvalitet med meget fine detaljer. Utførlig engelsk veiledning er inkl..

Før du starter med samlingen av de mange små delene, anbefales det aå gå gjennm den utførlige veiledningen med fine steg-for-steg illustrasjoner, samt gå gjennom alle materialene og delene i kassen. Alt er pakket klar til bruk og det eneste du skal gjøre er å samle og montere delene med limen som er med, samt fargelegge med maling. Pinsetten brukes til de minste delene, når det skal limes, monteres og males..

Miniatyrverden eller Mini World er en populær trend, der du skaper små eventyrlige miljøer. De små samle-settende er bra for finmotorikk og fordypelse - og resultatene er fasinerende. Et herlig koseprosjekt for større barn og voksne.

Mer informasjon
Artikkel57880
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854331067
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
B 19,5 cm
H 21 cm
Motiv/Form Hage

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no