Lite fe hus i bokkasse

Varekode:
v14837

Lite fe hus i bokkasse

Varekode:
v14837

Fairy house til små feer er oppbygd inni en bokkasse formet som et hus. Huset er pyntet med bindingsverk,tak og gjerde er laget av ispinner og små rustikke treskiver danner en sti til den magiske lille døren der stien er omringet av treskiver. for å skape et koselig uttrykk er det brukt blomster, fugler og hageredskaper som ekstra pynt.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

din Customization
Kreativ idé
Lite fe hus i bokkasse
Lite fe hus i bokkasse

Er på lager

24,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Start med å klippe ispinner i en passende størrelse tilbindingsverk, gjerde og havelåve (her er gjerde ca. 6 cm). De 5 ispinnene som er brukt til hagelåve er laget høyere enn gjerdet. Til å klippe ispinne kan du bruke en alm. saks eller en spesiell listesaks.
  Guide step %d
  2
  Mal bokkasse, dør, ispinne mm. med hobbymaling.
  Guide step %d
  3
  For å oppnå et naturlig tre-look males bindingsverk og dørkarm ved å stryke maling på med en svamp.
  Guide step %d
  4
  Taket lages ved å klippe ispinne på midten. De halve ispinnene limes på med limpistol side om side. Som vist på bildet klippes 2 ispinner i en lengde sompasser til avstanden opp til spissen. Hver av de 2 ispinnene limes på i forengelse av de 2 ytterste rekkene i hver side så det dannes en fin finish.
  Guide step %d
  5
  Ved hver ny rekke limes ispinnene fast som en bundt for at den nye rekken av ispinne har et sted å hvile. (Se bildet) Step 4 og 5 gjentas i hver rekke på begge sider av husets tak.
  Guide step %d
  6
  Dør, bindingsverk og tresti av treskiver limes fast med limpistol.
  Guide step %d
  7
  Gjerde lages av ispinner ved vri i alt 4 biter vindseltråd fordelt med 2 til topp og 2 til bunn rundt hver enkel ispinne.
  Guide step %d
  8
  Gjerde limes fast i sidene og kanten av bunnen på huset med limpistol.
  Guide step %d
  9
  Lag en krans til døren ved å knyte en bit vindseltråd rundt 2 fingre så det dannes en rund ring. Endene klippes av og avklipte blomster limes med limpistol til en krans på tråden.
  Guide step %d
  10
  Med en hvit permanent tusj skrives husets navn på en ispinne.
  Guide step %d
  11
  Skiltet limes fast i hver side på husets tak.
  Guide step %d
  12
  Pynt med lyskjede, krukker, blomster, fugler, hageredskap mm.
  Tilbake
  I'm shopping as
  Continue as guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no