Limstaver Mini

1 Pk., 10 Stk., L: 25 cm, Dia. 7 mm
#391350
#391350
0% of 100
0
15
68,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Limstaver til minilimpistoler som gir liv til kreative ideer. Passer både for høye og lave temperaturer.

Hvis du klør etter å være kreativ og den eneste kuren er et hobbyprosjekt, trenger du sikkert lim innen kort tid. Men ikke et hvilket som helst lim. Den tradisjonelle limstaven i den kreative skuffen er ikke alltid nok. Til mange kreative prosjekter trenger du en limpistol og limstaver. Men vent litt – vi vet at du er ivrig etter å komme i gang, men la oss først veilede deg gjennom prosessen for å få deg i gang. Start med å sette limstaven inn på baksiden av limpistolen. Slå på limpistolen slik at limstaven kan varmes opp. Når det begynner å dryppe flytende lim fra tuppen av limpistolen, kan du begynne å bruke den. Du trenger ikke å tenke på om du skal bruke lav eller høy temperatur, fordi limstavene er All-Temper, noe som betyr at de kan brukes til begge..

Alle er enige om at lim gir hele hobbyuniverset liv. Bare ta en titt rundt i hobbyrommet ditt, og du vil innse at du og limpistolen er bestevenner. Sammen kan dere dekorere, reparere og feste tusenvis av forskjellige gjenstander. Heldigvis har du massevis av limstifter klare til bruk når de hjemmelagde kortene skal dekoreres på et helt nytt nivå. Og når julen banker på, vil du bruke mye tid på alle jule-, påske- og Halloween-dekorasjonene og -kreasjonene.

24%
Mer informasjon
Artikkel391350
Innholdsenhetpk.
AnledningBasis
EAN5712854198851
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 10 stk.
L 25 cm
dia. 7 mm
Motiv/Form
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Limstaver Mini, L: 25 cm, dia. 7 mm, 1x10stk./ 1 pk.
Din vurdering:
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no