Lamineringslommer

Varekode:
11511

Lamineringslommer

Varekode:
11511
354,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Klare lamineringslommer til varmlaminering .

Det trenger ikke være vanskelig å laminere. Det er overraskende enkelt med de riktige lommene. Åpne lamineringslommen og legg det ønskede papiret, bildet eller kartongen inn i lommen. Sett lamineringsmaskinien på en temperatur som er passende til lommens tykkelse. Kjør den gjennom maskinen med den brettede siden først. Så, kan du slå deg løs og gi alle vennene dine viktige papirer og uerstattelige bilder det beskyttende laget de fortjener. Du trenger ikke engang å sjekke maskinen din før du setter igang, for lamineringslommer passer til alle varm-lamineringsmaskiner. Husk at jo høyere my, desto kraftigere og stivere blir lommen etter lamineringen..

Om natten ligger du trygt og sover, Velvitende at din praktiske sans og beskyttende natur, har gjort laminering til din yndlingshobby. Når du laminerer, gir det en indre ro, for du vet at det beskytter dine aller kjæreste minner mot dine værste fiender, vann og fukt. Uten ekstra lag, som lamineringslommer gir, vil du ligge søvnløs over, uansett hvor skrøpelige tingene dine er, hvis uhellet er ute. Du trenger ikke å starte som lamineringsmester, men med de riktige lommene er du på vei. Start eventuelt med laminering av diplomen eller papirarket med tabellene som du øver med ved frokostbordet.

Mer informasjon
Artikkel11511
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167156773
Filter Paper FormatA4
Detaljmengde 100 stk.
Innholdsmengde 100 stk.
tykkelse 100 my
ark 210x297 mm
Papirformat A4

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no