Kremmerhus pyntet med rosetter og etiketter fra nøtteknekker universet

Kremmerhus pyntet med rosetter og etiketter fra nøtteknekker universet

Inspiration: 15417

Fra: kr 16,00

Til: kr 398,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: Utsolgt

Fra: kr 16,00

Til: kr 398,00

Lag kremmerhus selv av designpapir og pynt de med rosetter, silkepapir og kartong etiketter fra nøtteknekker universet. Tre ideer til flotte julekremmerhus.
Guide step 1
Step 1.
Lim to ark designpapir sammen - bakside mot bakside. Print sjablongen som du finner i en pdf-fil her på siden og tegn av etter den. Klipp kremmerhus og hank og llim, tape eller klips det sammen.
Guide step 2
Step 2.
Lag nøtteknekker kremmerhus ved å klippe to sirkler av pergamentpapir på 3 og 4 cm i diameter. Klipp frynser hele rundt kanten. Lim den store sirkelen på kremmerhuset og deretter den lille. Sett deretter nøtteknekker etiketten fast med Dotz klebepunkter.
Guide step 3
Step 3.
Lag rosetten til ballerina kremmerhuset ved å klippe et stykke glitterpapir på 6 x 21 cm. Brett det i plissè på ca. 1 cm bredde og knyt gulltråd rundt midten. Brett sidene mot hverandre og fest de med en dobbelklebende tape så de danner en rosett. Fest rosetten på kremmerhuset med Dotz klebepunkter og sett deretter ballerina etiketten på med en klebepunkt.
Guide step 4
Step 4.
Lag kremmerhuset med trommen og fanene ved å klippe to stykker designpapir - en 3 x 6 cm og en i 2 x 6 cm. Klipp av en trekant i bunnen av de begge og lim de på kremmerhuset. Lim på tromme etiketten. Lag frynsekanten av pergamentpapir på 4 x 20 cm. Klipp frynser langs begge sidene.
Guide step 5
Step 5.
Brett pergamentpapiret på midten og lim det sammen, så frynsene ligger dobbelt. Lim deretter strimlen fast på innersiden av kremmerhuset.
Sjablong
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva