FRI FRAKT: Bruk koden 867450 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Kreativt minikit

Varekode:
977430

Kreativt minikit

Varekode:
977430
39,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager
Endring variant

Materialsett til koselig ishus dekorert med tusj. Trykte figurer klippes av emballasjen. Tilfør tom dorull selv. Veiledning er inkludert.

Utover materialen i settet skal du også bruke en tom melkekartong, en hobbykniv og en saks. Start med å fargelegge isbutikken samt illustrasjonene av is og mønster på innsiden av emballasjen.Klipp ut isen og lim de på hver side av en liten ispinne med dobbeltklebende tape. Klipp melkekartongen over, så bunnen passer i høyden med det fargelagte ishuset. Lim ishuset rundt melkekartongen. Bruk toppen av melkekartongen og klistre illustrasjonen av taket på med dobbeltklebende tape. Få hjelp av en voksen og skjær hull gjennom bunnen av melkekartongen, så de små ispinnene kan settes nes og de lengre ispinnene, som holder taket på plass, kan monteres. Sett nå isene til utstilling i butikken og selg is til dine gjester.

Tanken bak dette kittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ med gjenbruk" og gjenbruke tom emballasje - både fra husholdningen (som doruller, melkekartonger og eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje - og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om gjenbruk. Barna lærer å bruke deres kreativitet og at man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingen på nye måter og selv fortsette med å gjenbruke andre emner på kreative måter istedenfor å kaste.

Innhold: Ispinner i 2 lengder, tape, 4 stk. minitusj og mønsterark. Ytterligere mønsterark på innvendig side av emballasjen.

Mer informasjon
Artikkel977430
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854421447
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Melkekartong ishus

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no