FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Kreativt Minikit

Artikkel
977360

Kreativt Minikit

Artikkel
977360
37,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Materialsett til modellering av hval og hvalunge. Emballasjebøtten brukes som kropp og posen klippes i strimler til vannspruting. Veiledning er inkludert.

Elt Silk Clay og trykk det rundt den tomme plastbøtten. form hale og finner og trykk de fast på kroppen. Markèr øynene på hvalen med spissen på en blyant. Klipp emballasjeposen i strimler, rull det sammen til vannsprøyt og trykk det ned i ryggen på hvalen. Form en liten hvalunde av det resterende Silk Clayen.

Dette kittet/materialsettet er utviklet, så det understøtter FN`s verdensmål nr. 14; "Livet i havet", der det settes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredyktig bruk av verdens hav og deres resurser. Gjennom den kreative prosessen og den etterførlgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om verdensmålene.

Innhold: Silk Clay i 2 forskjellige farger

Mer informasjon
Artikkel 977360
Innholdsenhet sett
Ean nummer 5712854399753
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Hval og hvalunge

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Mark image
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no