Kreativt Minikit

Varekode:
977361

Kreativt Minikit

Varekode:
977361
39,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
Endring variant

Materialsettet til morsomt fiskespill av kartong med fiskestang av tre. Fangsten/plastflasker klippes av emballasjen. Veiledning er inkludert.

Fargelegg printene med fargeblyantene, klipp de ut og samle de med de medfølgende papirklipsene. På emballasjen er det printet diverse avfallsemner, som også klippes ut og monteres med papirklips. Lag fiskestangen ved å knyte magneten fast i snoren. Legg havdyr og avfall ut på bordet, og redd fisken ved å fange avfallet.

Dette kittet/materialsettet er utviklet så det understøtter FN`s verdensmål nr. 14: "Livet i havet", der det settes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredyktig bruk av verden hav og deres ressurser. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende lek er dett kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om verdensmålene.

Innhold: 3 stk. kartongark med trykte motiver, pinne, magnet, papirklips, snor og 6 stk. små fargeblyanter

Mer informasjon
Artikkel977361
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854399784
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Fiskespill

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no