Mini DIY Kit

Varekode:
977433

Mini DIY Kit

Varekode:
977433
41,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Innhold: Sticky Base, Silk Clay i 2 farger, treperle, selvklebende rulleøyne, trepinne, bomullssnor og 1 ark stripete papir. Mønsterark på innvendig side av emballasjen..

Materialsett til piratskip med figurer av Silk Clay. Emballasjen utnyttes til idèen. Tilsett tom eggbrett selv. Veiledning er inludert..

Utover materialene i settet skal du også bruke et tomt eggbrett og en saks. Start med å klippe ut eggbrettene, så det blir en det til piratskipet og to enkelte topper (en til piraten samt en til utkikksposten). Stikk pinnen ned i skipet, og lim den fast med Sticky Base fra undersiden. Ta det stripete papiret, brett det på midten, og klipp to hakk så pinnen nå kan stikkes gjennom så det brukes som seil. Sett den ene toppen ned over pinnen og lim den fast. Klipp de illustrerte bildene på innersiden av emballasjen og lim piratflagget fast i toppen av masten. Lim resten av flaggene fast på snoren, som knytes rundt skipet fra masten og ned under bunnen. Form til slutt piratens kropp rundt den siste toppen med Silk Clay og form en hatt rundt treperlen, der det også settes på rulleøyne. Perle og kropp limes sammen med en klatt Sicky Base..

Tanken bak dette dittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ med gjenbruk" og gjenbrukbare tomme emballasjer - både fra husholdningen (som doruller, merlkekartonger, eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje - og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den krative prosessen og den etterfølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om gjenbruksmuligheter. Barna lærer å bruke kreativitet, og at man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingene på nye mpter og selv fortsette med å gjenbruke andre emner på kreative måter isteden for å kaste det.

Mer informasjon
Artikkel977433
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854421508
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Eggbrett piratskip

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no