Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.

Kreativt minikit

Varekode:
977434

Kreativt minikit

Varekode:
977434
39,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager
Endring variant

Materialsett til robot med armer og ben av musetrapper. Emballasjen utnyttes til figuren. Tilsett tom dorull selv. Veiledning er inkludert.

Utover materialene i settet skal du også bruke en tom dorull, en blyant og en saks. Start med å klistre metallpapir rundt dorullen. Fest papiret med mosgummisirkler. Vri piperensere til spiraler rundt en blyant til robottens ben og høretelefoner. Brett musetrapper av papirstrimlene og lim de på som armer med lim og mosgummisirkler. Design til slutt robottens uttrykk ved å klippe ut robottdelene, som er ilustrert på innsiden av emballasjen og lim de fast på robotten sammens med de medfølgende rulleøynene og mosgummisirklene.

Tanken bak dette kittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ med gjenbruk" og gjenbrukbar tom emballasje - både fra husholdningen (som doruller, melkekartonger, eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den kreative prosessen og den ettefølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for snakke om og lære om gjenbruksmulighetene. Barna lærer å utfolde deres kreativitet og at man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingen på nye måter og selv fortsett med å gjenbruke andre emner på kreative måter istedet for å kaste det.

Innhold: Metallpapir i ark og strimler, selvklebende mosgummisirkler, piperensere, Clear Multi Glue Gel og selvklebende rulleøyne. Mønsterark på innvendig side av emballasjen.

Mer informasjon
Artikkel977434
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854421522
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Dorull robot

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no