Mini DIY Kit

1 Pk., Dorull Robot
#977434
#977434
0% of 100
0
7
Spesialpris 37,50 kr. Selling Price 43,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Innhold: Metallpapir i ark og strimler, selvklebende mosgummisirkler, piperensere, Clear Multi Glue Gel og selvklebende rulleøyne. Mønsterark på innvendig side av emballasjen..

Materialsett til robot med armer og ben av musetrapper. Emballasjen utnyttes til figuren. Tilsett tom dorull selv. Veiledning er inkludert..

Utover materialene i settet skal du også bruke en tom dorull, en blyant og en saks. Start med å klistre metallpapir rundt dorullen. Fest papiret med mosgummisirkler. Vri piperensere til spiraler rundt en blyant til robottens ben og høretelefoner. Brett musetrapper av papirstrimlene og lim de på som armer med lim og mosgummisirkler. Design til slutt robottens uttrykk ved å klippe ut robottdelene, som er ilustrert på innsiden av emballasjen og lim de fast på robotten sammens med de medfølgende rulleøynene og mosgummisirklene..

Tanken bak dette kittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ med gjenbruk" og gjenbrukbar tom emballasje - både fra husholdningen (som doruller, melkekartonger, eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den kreative prosessen og den ettefølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for snakke om og lære om gjenbruksmulighetene. Barna lærer å utfolde deres kreativitet og at man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingen på nye måter og selv fortsett med å gjenbruke andre emner på kreative måter istedet for å kaste det.

13%
Mer informasjon
Artikkel977434
BrandCreativ Company
Innholdsenhetpk.
AnledningBasis
EAN5712854421522
Alder5 år +
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 1 pk.
Motiv/Form Dorull robot
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Inneholder små deler. Smådelene kan knekke eller falle av og utgjøre en kvelningsfare. Brukes under oppsyn av en voksen.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no