Kreative sett for voksne

Med et av våre kreative sett for voksne kan du fordype deg i nye, kreative prosjekter. Våre kreative sett fås i et bredt utvalg, så her er det helt sikkert noe for deg også. Felles for settene er, at de inneholder alle de materialer, du trenger, til de enkelte prosjektene. Det er derfor enkelt å komme igang med den kreative aktiviteten.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreativitet for voksne

Vi blir født kreative, men sørger å holde kreativiteten ved like gjennom barndommen, ungdommen og voksenlivet? Samme med kondisjon og balanse er kreativitet noe du skal pleie og stimulere hele livet – og det gjør du best gjennom kreative aktiviteter, der du kan slippe løs fantasien.

Som voksen er hverdagen ofte fylt med jobb og gjøremål, og det kan være vanskelig å presse kreativitet inn i kalenderen. Utover det er det kanskje vanskelig å finne på idèene og det kan være uoversiktlig å finne alle de riktige hobbymaterialene. Men kreativitet trenger hverken være vanskelig, dyrt eller tidskrevende. 

Faktisk kan du slippe helt å investere i hobbyartikler, som du aldri kommer til å bruke igjen – bare prøv ut våre DIY kits. Våre DIY Kits er ferdigpakkede esker der alt det nødvendige er inkludert – fra materialer til veiledning. De er designet til at det skal være enkelt og kreativt – både for barn, ungdommer og voksne. Vi har samlet de alle her på siden – fra de små smarte Mini DIY Kits, til de populære Start DIY Kits.

Med våre forskjellige DIY Kits, kan du fritt velge hvilke kreative prosjekter du ønsker å prøve ut. Kanskje finner du en ny hobby eller lærer en ny teknikk gjennom våre Start DIY Kits, men mest av alt håper vi at du som voksen får lov til å oppleve kreativitetens mange gleder – for kreativiteten kjenner ingen alder.

Vet du ikke hvor du skal starte, så finn en oversikt over alle våre DIY kits her.

 

En hverdag fylt med fordypelse og fantasi

Vi hører igjen og igjen hvor viktig kreativitet er for barn, men det er minst like viktig for voksne. Barns fantasifulle, nysgjerrige og lekende vesen, gir de lyst til å utforske verden – og det kan vi godt lære noe av. Barn er på den måten våre rollemodeller, når det kommer til kreativitet. Men kreativitet kan du først og fremst skape flotte og unike ting – fra gaver til pyntegjenstander. Men kreativitetens oppgave er å skape mentalt velvære. Når du strikker, hekler, syr, maler eller tegner, merker du hvordan pulsen går ned, fordi fordypelsen og konsentrasjonen tar over. Du forsvinner inn i den kreative og lekende verden, hvor du glemmer alt om tid og sted, fordi du blir så oppslukt av det. Kreative aktiviteter blir derfor et frirom fra hverdagens hektiske liv. Et sted som er stressfritt og fylt med fordypelse og fantasi.

Mangler du inspirasjon til kreative aktiviteter, kan du besøke vårt stor idèunivers her.

 

Familiekos med kreative kits

Ettersom kreativitet ikke har noen alder, kan du dele alle gledene med hele familien – både barn, ungdom og voksen. Våre Mini DIY Kits og Start DIY Kits setter fart i mange forskjellige aktiviteter. Du kan f.eks. lage dine egne smykker, brette blomster av kreppapir eller lage pynt til jul eller påske. Med vårt brede utvalg, finner du helt sikkert et kit eller et kreativt sett, som samler hele familien. Her får der lov til å jobbe med forskjellige materialer, leke med farer og former og lære mye teknikker. Og de DIY-prosjektene dere skaper i fellesskap, kan dere bruke i hjemmet, men det kan også være hjemmelagede gaver til familie og venner.

Leter du etter kreative aktiviteter, som familien kan kose seg med under høytidene, kan du finne inspirasjon her.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no