Påske

Påskekylling, påskehare og påskelam

Her er tre påsketing de fleste barn ønsker i høytiden: påskekylling, påskehare og påskelam. Bruk disse ideene og lag figurer selv. F.eks: kartong, filt, piperensere eller av Silk Clay/Foam Clay.

Påskekylling, påskehare og påskelam
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

32 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16235 Søde påskeharer
  Med gipsgaze og styroporæg kan du lave dine helt egne skønne påskeharer. Gipsgazen er nem at arbejde med, og haren kan få sjove detaljer, selvom teknikken er enkel.
 2. Inspiration: v15343 Påskekylling av rørperler på perleplate
  Lag søte påskekyllinger som titter opp fra påskeskallet av rørperler på en kvadratsik perleplate. Du kan designe ditt eget mønster på eggskallet med striper og prikker eller lag en tradisjonell hvit eggskall.
 3. Inspiration: v14811 Sydd Kaniner til pynt eller lek med plasthaggel-fyll
  Små sydde kaniner med plasthaggel som kan brukes både til pynt i hjemmet og på bordet eller som motorisk leketøy til de små, lek med kaninen som alminnelig erteposer, balansere kaninen på hodet, føtter og hender og øv deg på å kaste og ta imot.
 4. Inspiration: v13439 Nålefiltet hare med ører av filt og øyne av Foam Clay

  Hver hare er laget av kardet ull, nålefiltet på isoporkuler og -egg. Ører er klippet av filt og filtet på, mens øynene er formet av Foam Clay som er trykket fast.

32 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no