Påske

Påskeegg

Til påsken kan du få egg av forskjellige varianter og flere ideer til årets påskeegg. Blant klassikerene er todelte egg av pappmache som pyntes med decoupage og fylles. Du kan også støpe egg av betong, klippe påskeegg i designpapir eller male hvite egg som ser ekte ut.

Påskeegg
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

20 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v16585 Collage egg
    Lim fint håndlaget papir på egg, som på forhånd er klipt ut av ekstra kraftig kartong. Bruk sjablongens små egg til en naturgren, og la den større utgaven pynte opp flott i et vindu.
  2. Inspiration: v16170 Våroppheng
  3. Inspiration: v15345 Påskeguirlander av rørperler med påskeharer, påskeegg, blomster og påskekylling
    Lag en fin påskeguirlander med 4 forskjellige figurer av rørperler, påskekylling, påskehare, påskeegg og blomster. Alle figurene er laget av en blanding av glitter, perlemor og standard fargede rørperler. Blomstene og påskeharene er pyntet med pålimte pomponer.
  4. Inspiration: v13872 Egg av pappmache viklet inn i satengsnor
    De håndlagde eggene av pappmache er viklet med farget satengsnor, festet med dobbeltklebende tape eller sticky base, som påføres med fingrene.

20 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no