Black Week: Spar opp til 80%* på et stort utvalg av hobbyartikler - KUN så langt lageret rekker. Gjelder kun privatkunder. Finn tilbudene her.
Påske

Påske for barn

Påsken är en perfekt tid för kreativa aktiviteter tillsammans med barnen. Därför hittar du här massor av produkter och idéer till påskdekorationer som barnen kan göra. Kanske hittar du även en kreativ påskpresent till barnen? Samla familjen och pausa den stressiga vardagen, medan påskaktiviteterna får utrymme.

33 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v1583 Kjeglekyllinger på egg

  Kjegleesker og isoporegg malt med A-color matt. Silk Clay øyne og nebb satt på og prikker laget med skumstensilpensel. Clear Marker brukt som lim.

 2. Inspiration: v11519 Filthøner
 3. Inspiration: v15341 Blomster av rørperler og piperensere med pomponer
  Lag de nydeligste vårblomster med rørperler som blad og piperensere som stilker. Blomstene her er laget på en sekskantet perleplate med en blanding av standard farger rørperler, perlemors og glitter rørperler. Blomstene er festet på piperensere og avsluttet med glitter pomponer.
 4. Inspiration: v15843 Oppheng av pappmaché pulp dekorert med tørkede blomster
  Lag små oppheng selv av pappmache pulp dekorert med tørkede blomster. Form opphengene ved hjelp av en utstikksform, fest de tørkede blomstene med lim og tilfør naturhamp til oppheng. Dette er en enkel aktivitet som kan lages av barn og voksne. Opphengene kan brukes som pynt til både vår og påske.
 5. Inspiration: v12220 Filtkyllinger
 6. Inspiration: v15343 Påskekylling av rørperler på perleplate
  Lag søte påskekyllinger som titter opp fra påskeskallet av rørperler på en kvadratsik perleplate. Du kan designe ditt eget mønster på eggskallet med striper og prikker eller lag en tradisjonell hvit eggskall.
 7. Inspiration: v14892 Sau av pompon

33 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no