Påske

Påske for barn

Påsken är en perfekt tid för kreativa aktiviteter tillsammans med barnen. Därför hittar du här massor av produkter och idéer till påskdekorationer som barnen kan göra. Kanske hittar du även en kreativ påskpresent till barnen? Samla familjen och pausa den stressiga vardagen, medan påskaktiviteterna får utrymme.

Items 1-36 of 66

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14812 Påskeegg med akvarell- motiv
  Men en vannpensel og akvarellmaling males tilfeldige mønstre på et egg. Med en permanent penn tegnes deretter omrissne av akvarellen opp i de motivene man tenker at mønstrene skal forestille.
 2. Inspiration: v14603 Kylling av Silk Clay med lange ben av piperensere og rørperler
  Kyllingen er laget av to isoporkuler kledd med Silk Clay. En til kropp med vinger og en til hode med kam. Ben er piperensere pyntet med rørperler som sammen med øyne og nebb er stukket fast.
 3. Inspiration: v11519 Filthøner

  Store filthøner til dekorasjon og små til eggvarmere. Det duppetrykkes på filten, og det syes sammen med knapphullssting.

 4. Inspiration: v16235 Søde påskeharer
  Med gipsgaze og styroporæg kan du lave dine helt egne skønne påskeharer. Gipsgazen er nem at arbejde med, og haren kan få sjove detaljer, selvom teknikken er enkel.

Items 1-36 of 66

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no