Modellering og støping

Mange tenker bl.a. modellervoks hvis man snakker om modellering og støping. Men det er flere muligheter. Her får du ideer til bl.a. forming med Silk Clay, skulpturarbeid med gips, og det å støpe med betong.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 145-180 of 398

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14772 Engel av isopor med Foam Clay og Silk Clay
  Engelen er en oval og flat ufo av hvit isopor som er kledd. Felvis med Foam Clay til hår og drakt. Delvis med Silk Clay til ansikt, hender og hjerte. Vinger er hvite dun og glorie er piperenser i sølv. Begge er stukket fast.
 2. Inspiration: v14321 Kylling av et isoporegg med pulp og føtter av bonzaitråd
  Den tykke kyllingen er laget av et isoporegg som er kledd med pulp. Lange ben med føtter formet av bonzaitråd og stukket fast. Etter tørking er kyllingen malt med Plus Color hobbymaling.
 3. Inspiration: v14829 Enhjørning og regnbue-pynt til fargeblyant
  Enhjørning og regnbue formes i Silk Clay og settes som pynt på toppen av en fargeblyant. En enhjørning formes ved å trille et rundt hodet samt 2 ører og deler til 2 øyne, hornet lages ved å vri 2 små stykker Silk Clay sammen. Rull et stykke Silk Clay tynt ut og kle halvdelen av hodet så det blir en snute. Med modellerings redskapet prikkes 2 hull som nesebor og små stykker Silk Clay i forskjellige farger trilles til manken og settes fast bak på enhjørningens hode. Alle delene settes sammen og trykkes ned over toppen av en fargeblyant.
 4. Inspiration: v15711 Skogbunn av Silk Clay og natur artikler
  Modeller en skogbunn selv av Silk Clay og ting fra naturen. Lag både pinsvin, sopp og eikenøtt.

Items 145-180 of 398

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no