Modellering og støping

Mange tenker bl.a. modellervoks hvis man snakker om modellering og støping. Men det er flere muligheter. Her får du ideer til bl.a. forming med Silk Clay, skulpturarbeid med gips, og det å støpe med betong.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 73-108 of 269

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Fisk av isopor ufo, Silk Clay og Pearl Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v15259
  Fisk av isopor ufo, Silk Clay og Pearl Clay
  Lag din egen fisk av en isopor-ufo kledd med Silk Clay og Pearl Clay. Legg med farger og lag en hel stim av fargestrålende fisk.
 2. Polardyr av Foam Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v15155
  Polardyr av Foam Clay
  De små dyrene er laget av en kjeglekropp av isopor kledd med Foam Clay og pyntet med piperensere, øyne, neser, ski og stav.
 3. Sportsutøvere av bonzaitråd og Silk Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v15043
  Sportsutøvere av bonzaitråd og Silk Clay
  Dette kreative prosjektet styrker barns jeg- , ord- og ossklokskap. Jegklokskapen styrkes ved at barna skal forme en figur av bonzaitråd og Silk Clay som illustrerer deres yndlingssportgren eller en sport de selv er gode i - derved stimuleres deres selvinnsikt. Ved at barna samarbeider og utveksler ideer til figuren og samtidig snakker om figurene og sporten styrkes både ossklokskapen og ordklokskapen.
 4. Julepynt av isopor kledd med Foam Clay og pyntet med rhinsten
  Utsolgt
  Inspiration: v14764
  Julepynt av isopor kledd med Foam Clay og pyntet med rhinsten
  Både stjerne, hjerte og juletre av isopor er kledd med Foam Clay, der rhinsten er trykt fast. Deretter er de øverst monteret med gullsnor.

Items 73-108 of 269

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no