Modellering og støping

Mange tenker bl.a. modellervoks hvis man snakker om modellering og støping. Men det er flere muligheter. Her får du ideer til bl.a. forming med Silk Clay, skulpturarbeid med gips, og det å støpe med betong.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 63

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v13595 Borddekking i pink, rosa og hvit

  Den viste borddekkingen er tenkt til konfirmasjon og lignende. Duk, bordløper, servietter, lys og manillamerker som bordkort er fra Happy Moments serien. Bordpynt av brettet eske med fotoportrett og lakriskonfekt laget av Silk Clay.

 2. Inspiration: v16178 Kaker av esker
  Lag dine egne dekorative kaker av runde pappesker. Mal med hobbymaling og pynt glasur, lys og bær av Foam Clay og Silk Clay. Lag mange forskjellige typer kaker f.eks. lagkaker eller cupcakes, som er perfekte i de smås lekekjøkken.
 3. Inspiration: v16229 En lys idé
 4. Inspiration: v11177 Savannahøner
 5. Inspiration: v12311 Skulpturhus

  Hus er støpt i stikkformer, som er presset ned i et lag sand på et malerbrett. Stein og glassmosaikk er presset ned i sanden, og til slutt er støpemassen heldt i formen.

 6. Inspiration: v14565 Reinsdyr i Silk Clay på lange ben av chenille med rørperler
  Reinsdyrets hatter, neser, ører og klov er modellert av Silk Clay. Begge med lange lemmer og pyntekant på hatten av chenille med rørperler. Alt stukket fast foruten øyne med rullende pupiller og bukkens gevir er laget av chenille.
 7. Inspiration: v11230 Pink flamingo

Items 1-36 of 63

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no