Modellering og støping

Mange tenker bl.a. modellervoks hvis man snakker om modellering og støping. Men det er flere muligheter. Her får du ideer til bl.a. forming med Silk Clay, skulpturarbeid med gips, og det å støpe med betong.


Items 1-36 of 252

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14798 Fantasidyr av pomponer og piperensere pyntet med filt og Silk Clay
  Dyrene har kropp av pompon i akrylgarn og lemmer av piperensere. Ører og lign. er klipt ut av filt. Øyne, snute, poter osv. er formet i Silk Clay og tørket. Deretter er alle smådelene limt fast.
 2. Inspiration: v13595 Borddekking i pink, rosa og hvit

  Den viste borddekkingen er tenkt til konfirmasjon og lignende. Duk, bordløper, servietter, lys og manillamerker som bordkort er fra Happy Moments serien. Bordpynt av brettet eske med fotoportrett og lakriskonfekt laget av Silk Clay.

 3. Inspiration: v11631 Skogtroll

  Steinene er limt sammen til kropp. Hodet og føtter er laget i Silk Clay og limt på kroppen. Øyne er rocaiperler, håret er av krøllull og hatten klippet i filt.

 4. Inspiration: v15633 Sauen Shaun mini bowling av Foam Clay og Silk Clay
  Lag ditt eget mini bowling spill med karakterene fra Shauen Shaun. Sauene er laget ved å klè isopor egg og kuler med Foam Clay og Silk Clay.
 5. Inspiration: v10668 Silk clay

Items 1-36 of 252

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no