Black Week: Spar opp til 80%* på et stort utvalg av hobbyartikler - KUN så langt lageret rekker. Gjelder kun privatkunder. Finn tilbudene her.

Modellering og støping

Mange tenker bl.a. modellervoks hvis man snakker om modellering og støping. Men det er flere muligheter. Her får du ideer til bl.a. forming med Silk Clay, skulpturarbeid med gips, og det å støpe med betong.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 401

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14452 Skåler av store runde skall av betong
  Skålene er store, runde skall som er støpt med hobbybetong på ballonger. Etter herding er hver av dem malt innvendig med metallmalingen Art Metal.
 2. Inspiration: v1521 Dropslaging
 3. Inspiration: v14516 Lysestake av betong
  Stakene til lange lys og telys er støpt med hobbybetong i en sett-sammen-selv støpeform av klar plast med falsestreker til å brette etter.
 4. Inspiration: v15712 Nisse av treskiver med Silk Clay nisselue
  Lag nisser av treskiver som limes sammens med Sticky Base og pyntes med Silk Clay. Knyt litt naturhamp rundt samlingen som et halstørkle.
 5. Inspiration: v10917 Støp lys med blomster

  Lys med tørket blader støpt i lanterneform. Ved hjelp av en lanterneform kan man selv støpe store, flotte lys til hjemmet. Tørket planter legges i stearinen før den størkner. Der er laget både en lanterne og et fylt lys.

 6. Inspiration: v1317 Lysstøping

Items 1-36 of 401

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no