Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her

Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 981

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15874 Såpeskål og såpedispenser dekorert med porselenstusj
  Tegn lavendel på en såpeskål og såpepumpe av porselen med glass- og porselenstusj. La dekorasjonen tørke i 8 timer før den herdes i en vanlig ovn. Deretter tåler den mild oppvaskmaskin.
 2. Inspiration: v13358 Naturegg malt med vannfarger

  Natureggene med forskjellige farger er malt med vannfarger. Etter tørking er de montert med bomullsnor som oppheng, pyntet med perle.

 3. Inspiration: v1451 Flotte reflekser til til mørketiden

  Strykerefleks strøket på bomullsstoff og deretter limt på kartong for avstiving. Motiv tegnet med Tekstil Marker. Detaljestreker tegnet med Poster Hobby Marker. I mørketiden er det viktig å bli sett. Her er det ideer på reflekser du kan lage selv - og bli sett i trafikken..

 4. Inspiration: v13870 Todelt egg av klar akryl med paljetter og glitter innvendig

  Todelt egg av klar akryl er delt og dekorert fra innsiden på begge delene. Limlakk er smurt på, og store og små paljetter er lagt i limet. Til slutt er glitter drysset nedi den våte limlakken. La tørke og sett sammen egget.

Items 1-36 of 981

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no