Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 88

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16129 Plakat med blokktrykk
  Lag dig egen plakat med blokktrykk. Bruk linoleumstrykk, som også kalles blokktrykk, fordi trykkplatene er delt opp i flere deler. Bestem deg for om streken eller det rundt skal skjæres vekk. Skjær ut trykkplaten av linoleum og svert de høytliggende områdene med valse. Trykk deretter motivet på et ark akvarellpapir. Vær oppmerksom på, at trykket blir speilvendt, hvis det inngår tekst.
 2. Inspiration: v15917 Sådan maler du natureffekter med viftepensel og akvarelmaling
  Lær at male natureffekter med en viftepensel og akvarelmaling. En viftepensel er med sine spredte hår ideel til effekter som græsstrå, hår og lign. Her vises, hvordan penslen kan bruges til forskellige teknikker i et samlet naturmaleri. Varier og bland farvenuancer for at skabe mere dybde i billedet. Start med de lyse, og byg ovenpå med de mørke.
 3. Inspiration: v16273 Portrettavtrykk med oljepastell
  Lag et personlig og fargerikt portrett med interessante teknikker: Arbeid vått i vått med akvarell, lag farge-mettede overflater med oljepastell og overfør portrettet med grafisk enkelhet.
 4. Inspiration: v12140 Kul luepynt
 5. Inspiration: v16193 Hoppedihopp figurer med maling og mosegummi
  Disse fine hoppedihopp figurene er veldig morsomme og kan gi liv til ethvert skrivebord.
 6. Inspiration: v10582 Speilcollage
 7. Inspiration: v16392 Minitrofeer

Items 1-36 of 88

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no