Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 145

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15623 Oppheng av skyer med forskjellig vær laget av karduspapir og kartong
  Lag skyer selv med diverse anheng klippet av kartong. Skyene er klippet i kartongkardus i to lag og fylt opp med papirrester.
 2. Inspiration: v13643 Malt selvportrett på lerret
  Dette kreative prosjektet styrker barns jeg- og bildeklokskap ved at barna lager et selvportrett og samtidig blander farger. Når barn arbeider med å avbilde seg selv, oppnår de en større selvinnsikt (jeg-klok) – bl.a. også ved å gjengi deres egen hudfarge. Barna styrker også deres bildeklokskap når de blander farger til den aktuelle hudfargen - herved lærer de hvordan forskjellige farger påvirker hverandre.
 3. Inspiration: v10955 Gresskarlykter
 4. Inspiration: v13676 Metallpapir med tusjtegning i innramming med glitterdryss

  Innrammingen består av et bakstykke kledd med metallpapir. Motiv er tegnet og malt på denne, og deretter er det drysset glitter på den løse rammen og montert med bakstykket ved hjelp av lim. Opphengssnor er satt på, pyntet med treperler.

 5. Inspiration: v14840 Bordpynt til Bryllup
  Bokstaver og lysboks er malt og pyntet med glitter. Papirblomstene er satt sammen etter veiledningen på pakken, 1 blad settes ikke sammen, men brukes løst som bordpynt sammens med en lyskjede.
 6. Inspiration: v11674 Glasstrykk
 7. Inspiration: v1166 Lær klokken

Items 1-36 of 145

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no