Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 127

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Malerier med fargeblanding
  Utsolgt
  Inspiration: v16370
  Malerier med fargeblanding
  Her arbeider elevene med de basale teknikkene i fargeblanding og maler et bilde med disse teknikkene. La dem leke med fargene først og deretter maler de flotte bilder med fargefelter og avtrykk med garn. Se teknikken her! Målgruppe: innskoling og mellomtrinn
 2. Tekstiltrykk med lag-selv-stempler
  Utsolgt
  Inspiration: v16135
  Tekstiltrykk med lag-selv-stempler
  Lag stempler selv av mosgummi og stemple på en pute med hobbymaling og tekstil medie.
 3. Kreativ illustrasjon av et coronamonster
  Utsolgt
  Inspiration: v15957
  Kreativ illustrasjon av et coronamonster
  FN's verdensmål nr. 3: "Helse og trivsel" handler bl.a. om global bekjempelse av sykdom og pandemier. Barn i alderen 9-10 år fikk til oppgave i å lage et kreativt verk, som illustrerte deres følelser og tanker rundt corona pandemien. Etter samtaler med de voksne og felles brainstorming besluttet barna å skape et kjempe coronamonster, som de ville sperre inne. Barnas individuelle tanker ble så nenslått og inngikk etter en utstilling i byens lokale storsenter.
 4. A4 bilder laget i stansemaskin
  Utsolgt
  Inspiration: v14899
  A4 bilder laget i stansemaskin
  A4 bilder i malt treramme med mønstret kartong, utskåret i stansemaskin og bakgrunn av glitterpapir. Et bilde er embosset med embossingpulver.

Items 1-36 of 127

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no