Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

31 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v10590 Lag dukketeater

  Hånddukkene er lette å lage. Organzastoff, stukket opp i dukkens hode med en blomsterpinne, danner kropp med diverse pynt. La eventyret begynne.

 2. Inspiration: v16178 Kaker av esker
 3. Inspiration: v12332 Roboter av tre
 4. Inspiration: v12757 Nisser av pappkjegler

  Familien jul av pappkjegler er malt med Plus Color hobbymaling. Dekorasjon er formet av hvit Silk Clay modelleringsmasse.

 5. Inspiration: v15265 Medusa og tentakel monster av papp, Silk Clay og piperensere
  Lag din egen grøssoppvekkende Medusa eller et tentakel monster inspirert av Cthulhu. Medusa og tentakel monsteret er laget av maske og kranium av papp og Silk Clay som etterfølgende er malt. Piperensere er brukt til slangehår og tentaker.
 6. Inspiration: v11874 Urtepottenisser

  Festlige nisser i urtepotter malt med A-color matt. Spiralluene er laget av chenille piperensere og morsomme øyne fullfører de små spiralnissene. Snuter er formet i Silk Clay.

31 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no