Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 702

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Juleklokke med minipynt
  Utsolgt
  Inspiration: v16613
  Juleklokke med minipynt
  Lag juleklokker med miniverdener inni. Sett en mini-Julenisse eller en mini-snømann sammen med en sopp eller et juletre. Mal trefigurene og kle dem med Sticky Base og miniperler i glass.
 2. Minitrofeer
  Utsolgt
  Inspiration: v16392
  Minitrofeer
  "Med fantasi, eggbrett og diverse kreative materialer kan barna skape fine, små trofeer. Hva er det for et dyr som titter fram tro? Få evt. en prat om jakt og jakttrofeer og finn inspirasjon på nettet eller kanskje Pinterest. Målgruppe: innskoling og mellomtrinn"
 3. Gipsgaze på lerret
  Utsolgt
  Inspiration: v16134
  Gipsgaze på lerret
  Skap 3D kunst på et lerret. Gå enkelt igang, for det krever ikke masse verktøy eller teknikk og tar ikke lang tid. Bruk gipsgaze i strimler, et lerred, akrylmaling, en saks, en pensel og litt vann.
 4. Flotte grytekluter med silkemaling
  Utsolgt
  Inspiration: v16198
  Flotte grytekluter med silkemaling
  Lag fine grytelapper med et lett og luftig uttrykk. Barna tegner søte, enkle motiver og maler med silkemaling i sarte farger. En flott og personlig gaveidé til en man er glad i. Her arbeides det med fantasi, finmotorikk og fargesans.

Items 1-36 of 702

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no