Black Week: Spar opp til 80%* på et stort utvalg av hobbyartikler - KUN så langt lageret rekker. Gjelder kun privatkunder. Finn tilbudene her.

Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14959 Stempler i bullet journal
  Men en bullet journal kan du skrive noter, lage lister samt bruke den som en kalender. En bullet journal brukes både til å få et overblikk over det man holder på med, men også som et avstressende øyeblikk i hverdagen. Bullet journalen forkortes til bujo. Her er det brukt stempler i bullet journalen til overskrifter eller små detaljer.
 2. Inspiration: v16200 Fint dekorerte glass med lysholder
  Disse oppbevaringsglassene med lysholder er super dekorative og praktiske. Klipp en bord i kartong og putt den ned i glasset, og dekorér utenpå glasset med 3D liner. Gir en fin dybdeeffekt og kan brukes til oppbevaring av f.eks. små bedelys.
 3. Inspiration: v12416 Elefantbilde
 4. Inspiration: v10582 Speilcollage
 5. Inspiration: v10682 Julepynt du kan lage selv

  Enkel grunnnisse klippet i kartong. Deretter er det valgt tøy til nissene. De mange forskjellige og morsomme nissetyper samt mønsterark finnes på ide 820

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no