Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

35 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16167 Fjær av akvarellpapir
  Klipp fjær av akvarellpapir, og farg de med akvarelltusj. Påfør vann på akvarellfargene med sprayflaske, vannpensel og pipette, så fargene løper sammen. Bruk airbrush til forstøving av farger.
 2. Inspiration: v14765 Motiv laget med tegnegummi og akvarellmaling
  Treplaten er på sidene malt med Plus Color hobbymaling og på forsiden montert med et bilde. Dette er laget etter avmaskingsteknikk på akvarellpapir med tegnegummi og flytende akvarellmaling.
 3. Inspiration: v11580 Akvarell på imitert japanpapir

  Disse bildene er lette å lage for selv de minste barna. Imitert japanpapir er lagt på aluminiumsfolie, slik at papiret ikke kleber til underlaget. Aquapigment er dryppet på papiret med en pipett. Ramme og glass dekoreres og det hele monteres.

 4. Inspiration: v14328 Dekkserviett av stoff med fargede motiver
  Stoffet med svarte motiver er fargelagt i forskjellige farger med tekstiltusj. Deretter er stoffet klipt til størrelse som en dekkserviett (A3) og laminert.
 5. Inspiration: v16392 Minitrofeer

35 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no